Na het grote succes in 2023, vindt de tweede editie van dit bijzondere event plaats op dinsdag 8 oktober 2024 bij Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch.
Ervaren wereldvrouwen, jonge chefs in opleiding, exotische producten uit de wereldkeuken, een passie voor koken en de principes van de Nieuwe Nederlandse Keuken als leidraad. Dat zijn de ingrediënten van het tweede Dutch Cuisine Wereldsmaken diner. Na het grote succes in 2023, vindt de tweede editie van dit bijzondere event plaats op 8 oktober bij Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch.
Bossche buurtmoeders van buitenlandse afkomst bereiden samen met leerling-koks bijzondere gerechten uit verschillende landen. Zo’n 50 gasten, de meesten afkomstig uit de wijken van de buurtmoeders, krijgen die dag een fantastisch vijfgangenmenu in het opleidingsrestaurant ‘Ons Restaurant’ voorgeschoteld.
De vijf principe van Dutch Cuisine https://dutch-cuisine.nl/diensten/5-principes/ zijn van toepassing op elke keuken: Cultuur, Gezond, Natuur, Kwaliteit en Waarde. In het kort: gezond en lekker eten van dichtbij en van het seizoen, minder dierlijk en meer plantaardig. Dutch Cuisine Wereldsmaken laat zien hoe eten mensen en culturen met elkaar verbindt!
Het Dutch Cuisine Wereldsmaken diner is op uitnodiging.