Weekprogramma

Weekprogramma van de Community Week

Van dinsdag 17 mei t/m vrijdag 20 mei 2016 hebben we het volgende programma:

Dinsdag +/- 9.00 uur - 16.00 uur

De opdrachtgever spreekt met de studenten af hoe laat het project begint. (in principe om 09.00 uur). Kennismaking met de opdrachtgever en de studenten onderling. Introductie en instructie over de opdracht en start er van.De opdrachtgever houdt presentielijsten bij. Bij afwezigheid wordt de student geregistreerd als absent. Maak foto's van het proces (hoe het was en hoe het geworden is). Dat is nodig op de slotdag.

Woensdag +/- 9.00 - 16.00 uur

Uitvoering projecten. De opdrachtgever houdt presentielijsten bij. Bij afwezigheid word je geregistreerd als absent.

Donderdag +/- 9.00 - 16.00 uur

Uitvoering projecten. De opdrachtgever houdt presentielijsten bij.Gedurende het hele project kan de projectleiding langs komen om je project te beoordelen. Ook de begeleider vanuit school (als die is toegewezen) zal zich laten zien. Je opdrachtgever wordt gevraagd of die je project wil nomineren voor de Rabobank Community Award. Maak foto's gedurende de loop van je project. Die heb je op vrijdag nodig om je project of facebook te laten zien en te tonen aan je mede klasgenoten op vrijdag.

Vrijdag +/- 8.30 – 16.00 uur

In principe is deze dag gewoon lesdag. Je gaat naar je afdeling. Tijdens de dag wordt tijd ingeroosterd om verslag uit te brengen van wat je hebt meegemaakt. Ook vragen we je een evaluatieformulier in te vullen. Daarnaast vragen we jullie te kiezen wat jullie het mooiste project vonden. Die keuze wordt voor 11.30 doorgegeven. Vanaf 12.00 uur is er in het koningstheater op de Vlijmenseweg een bijeenkomst met de vier finalisten. Iedereen mag mee als fanclub. I.s.m. vlogster Monica Geuze wordt dan het mooiste project gekozen. Monica en de directeur van de Rabobank zullen dan de Rabobank Community Week Award(s) uitdelen. Daarna is er nog wat te lunchen. De afdeling (je mentor of LB docent) kan vertellen hoe die dag er verder uit komt te zien. De evaluatie en het verslag van de week stuur je die vrijdag nog naar communityweek@kw1c.nl Als je dat hebt gedaan, als je voldoende aanwezig bent geweest en als de opdrachtgever tevreden over je was, krijg je een bewijs van deelname. Je mentor deelt die uit voor de zomervakantie.    

 

 Portaal  Zoeken