KW1C als opleidingspartner voor bedrijven

Helemaal nieuw is het niet; bedrijfsopleidingen verzorgen we al jaren. Van een korte training of cursus om een nieuwe vaardigheid te leren of kennis op te frissen, tot een compleet opleidingstraject op maat. Misschien wel ons best bewaarde geheim. Met de lancering van een website voor onze bedrijfsopleidingen komt daar verandering in.

Bedrijfsopleidingen Koning Willem I College

Berdine Heijmans, Manager Bedrijfsopleidingen: “Er is veel vraag naar om-, her- en bijscholing in de regio en daar omheen. Functies veranderen en verdwijnen en nieuwe functies ontstaan, waarvoor bepaalde vaardigheden nodig zijn. Corona heeft daar een versnellende rol in gespeeld. Om te zorgen dat de beroepsbevolking de juiste vaardigheden heeft en houdt, is continue scholing essentieel.

Als maatschappelijk betrokken onderwijsinstelling willen we een grote rol spelen als het gaat om duurzame inzetbaarheid van medewerkers en een gezonde balans in de arbeidsmarkt. Ben je na het bekijken van de website nieuwsgierig geworden? We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek, om te kijken hoe wij jouw medewerkers en organisatie kunnen laten groeien.”

Bezoek bedrijfsopleidingen.kw1c.nl

  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2023
Filters