Cosmo Academy start samenwerking met Van Hoorne Entertainment

Door een unieke samenwerking met Van Hoorne Entertainment krijgen studenten van Cosmo Academy de kans om direct in de praktijk hun performance talent te ontwikkelen.

Vanaf 1 september 2023 kun je bij Koning Willem I College opgeleid worden tot leidinggevende of zelfstandig medewerker in de wereld van entertainment en performance. Deze variant van de opleidingen Leidinggevende leisure & hospitality / Cosmo Academy en Zelfstandig medewerker leisure & hospitality / Cosmo Academy combineert creativiteit met hospitalityskills.

Business partner Van Hoorne Entertainment
Directeur Michael van Hoorne kijkt uit naar de start: “Van Hoorne Entertainment heeft een belangrijke rol bij de invulling van de lessen. Door deze samenwerking maken de studenten vanaf dag één kennis met de praktijk en ons bedrijf. Stageplaatsen in de professionele entertainment branche zijn uiteraard voor deze studenten gegarandeerd. Kortom de perfecte springplank naar een kansrijke carrière in de vrijetijdsbranche.”

Het podium als onderwijsmethode
Isabelle van Aarle, directeur van Cosmo Academy, vult aan: “Wij zijn heel blij met deze samenwerking waarbij van Hoorne Entertainment nauw betrokken is bij de samenstelling en gedeeltelijke uitvoer van het (praktijk)onderwijs. Zo leren wij de studenten niet alleen performen, maar juist ook skills op te bouwen die in hun verdere carrière van pas komen".

Aan bod komen onder andere presenteren voor grote groepen, gastvriendelijk communiceren, organiseren en probleemoplossend werken. De studenten gaan twee keer op stage en ook in het Stay or Go programma krijgen de studenten een unieke praktijkervaring bij of van branche gerelateerde bedrijven. We horen vaker terug dat onze studenten na het behalen van hun diploma opvallen in het bedrijfsleven en dus meteen de kans hebben om binnen deze branche aan de slag te gaan.

Onderdeel van het Koning Willem I College
In de regio 's-Hertogenbosch is de Cosmo Academy onderdeel van het Koning Willem I College. Samen verzorgen zij de toerisme en recreatie opleidingen. 


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2023
Filters