Open Dag 1 februari 2023

Benieuwd naar het Koning Willem I College? Op woensdag 1 februari 2023 van 16.00 tot 21.00 uur staan de deuren van bijna al onze locaties voor je open. 

KW1C Open Dag Nov Website Milou Open Dag

Bezoek aan de Open Dag

Word jij een koning in mouleren, afstellen, blancheren, verstek zagen of een andere jaloersmakende skill? Ontdek wat bij je past tijdens de Open Dag op het Koning Willem I College. 

De Open Dag is een perfect moment om kennis te maken met onze school en de mbo-opleidingen. Wat kun je verwachten?

 • Voorlichtingen, presentaties en demonstraties van én over onze opleidingen
 • Onze docenten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden
 • Huidige studenten delen hun ervaring over studeren op het mbo
 • Maak kennis met verschillende leerbedrijven
 • Proef de sfeer en leer onze schoolgebouwen kennen
Bekijk onze interessegebieden

Kom hier en maak 't!

We verwelkomen je graag op een van onze locaties tijdens de Open Dag op woensdag 1 februari 2023! Laat je wel even weten dat je langs komt? Aanmelden doe je via onderstaande knop!

Ik meld me aan!

Tips voor jouw bezoek

Weet je al wat je wil? 👌
Ben je er al helemaal uit voor welke mbo-opleiding je de Open Dag bezoekt? Bekijk van te voren even goed op welke locatie(s) je de opleiding kunt vinden. De locaties per opleiding vind je op de opleidingspagina van de opleiding. Tijdens de Open Dag kun je meteen aanmelden voor de mbo-opleiding van jouw keuze. Vergeet niet om je DigiD mee te nemen!

Weet je een beetje wat je wil? 👍
Je bent geïnteresseerd in een interessegebied, maar je hebt nog geen keuze gemaakt voor een mbo-opleiding? Of ben je er zeker van dat je een opleiding in een bepaalde regio wil volgen? Bekijk dan eens dit handige overzicht van opleidingen per locatie. Zo ben je altijd goed voorbereid!

Weet je het (nog) niet? 👊
Geen probleem! We helpen je graag. Lees eens onze Studiekeuze-tips, een goede start in jouw zoektocht naar een mbo-opleiding. Wil je op de Open Dag liever eerst wat algemene informatie ontvangen over de verschillende interessegebieden en mogelijkheden? Op onderstaande locaties staan we voor je klaar. We helpen je graag in jouw zoektocht.

 • Cuijk, Jan van Cuijkstraat
 • 's-Hertogenbosch, Onderwijsboulevard
 • 's-Hertogenbosch, Vlijmenseweg
 • Oss, Euterpelaan
 • Veghel, Muntelaar

Let op! Al onze locaties, behalve locatie Uden, Udenseweg, zijn geopend, maar op bovenstaande locaties kun je terecht voor algemene informatie!

Open Dag KW1C Demonstratie
Opendag KW1C Informatie Over Leerbedrijf

Locaties Open Dag

Tijdens de Open Dag op woensdag 1 februari zijn al onze locaties, behalve locatie Uden, Udenseweg, geopend.

We adviseren je om met het openbaar vervoer 🚆, de fiets 🚲 of te voet 🚶‍♂️naar het Koning Willem I College te komen. Plan je reis voorafgaand via 9292.nl. Kom je met de auto 🚗? Lees meer over parkeermogelijkheden bij onze locaties. Volg altijd de instructies van de parkeerregelaars!

Bekijk snel onze locaties!

Locaties en routebeschrijvingen

Kwalificatiewedstrijden Skills Talents

Op woensdagavond 1 februari organiseert het Koning Willem I College ook de kwalificatiewedstrijden Skills Talents 2023. Leerlingen van verschillende vmbo-scholen strijden in tien verschillende vakwedstrijden voor een plek in de finale tijdens Skills The Finals.

Kom je de leerlingen aanmoedigen? 📣

Meer informatie vind je hier

Overige Open Dagen

Lukt het niet om een bezoek te brengen aan het Koning Willem I College op woensdag 1 februari 2023? We organiseren dit schooljaar nog meer Open Dagen. 

Bekijk alle Open Dagen

 • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2023
Filters