Aanmelden

Ben je eruit en weet je welke opleiding je wil volgen? Wat fijn! Meld je dan aan voor de opleiding van jouw keuze! Het aanmelden voor een mbo-opleiding wordt in Nederland centraal geregeld door CAMBO (Centraal Aanmelden mbo en vavo).

Wat heb ik nodig om aan te melden?

  • Om je inschrijving te starten heb je een DigiD nodig. Een DigiD kan je aanvragen via de website van DigiD
  • Ben je jonger dan 18 jaar? Zorg dan dat je de contactgegevens van je ouders/verzorgers bij de hand hebt.

Hoe meld ik mij aan voor een opleiding?

Let op! Aanmelden voor het volgende studiejaar kan vanaf 1 november.

  1. Ga naar de opleidingspagina van de opleiding waarvoor jij je wil aanmelden en klik op ‘Aanmelden voor deze opleiding’.
  2. In het vervolgscherm kies je de locatie van de opleiding die je wil volgen.  
  3. Log in met je DigiD op de pagina van CAMBO. Een deel van je gegevens wordt automatisch opgehaald en ingevuld. Controleer deze gegevens en vul de gegevens aan waar nodig.
  4. Vervolgens kan je de aanmelding afronden. Zorg ervoor dat je het opgegeven e-mailadres hebt bevestigd. Je ontvangt hiervoor een e-mail van CAMBO. Je kan de aanmelding pas afronden nadat het e-mailadres is bevestigd.
  5. De gegevens van je inschrijving worden automatisch naar het Koning Willem I College gestuurd. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanmelding van CAMBO.  
  6. Na de aanmelding in CAMBO word je doorgestuurd naar een pagina van het Koning Willem I College. Om de aanmelding helemaal af te ronden, vragen we je om de aanvullende vragen te beantwoorden.
  7. Even afwachten! We gaan je inschrijving nu verwerken. Zodra er meer bekend is, ontvang je informatie van ons. 

Belangrijk!
Een aanmelding voor een opleiding betekent niet automatisch dat je ook kunt starten met de opleiding. Zodra jouw aanmelding bij ons binnenkomt, gaan we de informatie bekijken. Natuurlijk houden we je op de hoogte van jouw aanmelding.

Voor sommige opleidingen gelden extra intakeactiviteiten. Dit staat vermeld op de opleidingspagina van de opleiding. Op het moment dat een intakeactiviteit onderdeel is van jouw aanmelding, word je hiervoor uitgenodigd. 

Wil je deze video bekijken? Accepteer dan de marketing cookies
accepteer marketing cookies
Cambo

Vragen?

Heb je vragen over CAMBO? Of wil je meer informatie? Bekijk dan deze video.

Heb je vragen over aanmelden voor een opleiding?
Kijk bij onze veelgestelde vragen

Heb je hulp nodig bij aanmelden?
Neem dan contact met ons op. 


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2023
Filters