Loop een dag mee

In schooljaar 2024 - 2025 organiseert het Koning Willem I College van vrijdag 1 november 2024 tot en met vrijdag 6 juni 2025 meeloopdagen!

Twee studenten voor het gebouw van locatie Vlijmenseweg

Ben jij:

  • een laatstejaars vmbo-leerling?
  • een havo- of vwo-leerling die geïnteresseerd is in een mbo-opleiding?
  • een mbo-student die denkt aan overstappen of verder studeren?

Weet je nog niet welke mbo-opleiding je volgend schooljaar wil volgen? Of twijfel je nog tussen twee opleidingen? Dan is een meeloopdag echt iets voor jou!

Inschrijven voor een meeloopdag in schooljaar 2024 - 2025 is op dit moment nog niet mogelijk.

Waarom een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag leer je onze school én de opleiding echt kennen. Je komt alles te weten over de opleiding van jouw keuze. Zo volg je bijvoorbeeld lessen van beroepsgerichte vakken gegeven door onze docenten, kom je in contact met huidige studenten en heb je alle ruimte om vragen te stellen. Ook krijg je een beter beeld van wat studeren op het mbo en het Koning Willem I College inhoudt. Wat je precies gaat doen tijdens de meeloopdag is afhankelijk van de opleiding. 🔥

Een meeloopdag duurt minimaal twee uur. Hoe lang de meeloopdag precies duurt en de inhoud van de meeloopdag is per opleiding verschillend. Wel kunnen we zeggen dat je tijdens een meeloopdag leert wat een opleiding jou te bieden heeft. Zo helpen we je in het maken van een keuze voor een mbo-opleiding.

We helpen je graag

Het kiezen van een mbo-opleiding kan best lastig zijn. Er komt zoveel informatie op je af. Bij het Koning Willem I College vinden we het belangrijk dat je de juiste studiekeuze maakt.

Weet je niet waar je moet beginnen? We helpen je graag! Bekijk eens onze Hulp bij studiekeuze-pagina of bezoek één van onze Open Dagen of Open Avonden. 

Medewerker Koning Willem 1 College deelt informatie uit op Open Dag

Bekijk onze Open Dagen

Open Dagen
Decaan in gesprek met student over het maken van een studiekeuze

Alles over Hulp bij studiekeuze

Hulp bij studiekeuze
Copyright Koning Willem I College 2024