Over ons

Wil je deze video bekijken? Accepteer dan de marketing cookies.
accepteer marketing cookies
Merkverhaal Kw1c

Koning Willem I College is een plek waar talent tot bloei komt. Een plek waar de mooiste dingen ontstaan, doordat we experimenteren, inspireren en vooral: doen. 
 
Metselen, behangen, koken, verzorgen, naaien, lassen, schoonmaken, organiseren, verven, besturen, coderen, timmeren, ontwerpen, serveren, onderwijzen. En nog veel meer. 
 
Bij ons zit een student niet de hele dag in een klaslokaal. We brengen het werkveld naar binnen en het onderwijs naar buiten. Voor de regio die trots is op deze talenten en hen graag wil behouden. 

Ons onderwijs vind je overal. Aan de balie van het ICT-loket, in het robotica-lab, in ons restaurant, buiten op straat, in onze garage, bij de apotheek om de hoek of in ons eigen theater. Je ziet onze studenten overal! 

We leren onze studenten dat er maar één toekomst is en die is duurzaam. We dagen ze daarom uit het beste in zichzelf én hun omgeving naar boven te halen. Om jaloersmakende vaardigheden te ontwikkelen, waar we uiteindelijk allemaal wat aan hebben. Vaardigheden die ons trots maken op wie we zijn en wat we doen. 
 
Je herkent ze daarin direct als je er een tegenkomt: ‘Dat is er één van Koning Willem I’

Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk dan onze 3 pijlers ‘Kansrijk, Verbindend en Bewust’ in het meerjarenplan

Onderwijsboulevard Over Ons Onderwijsboulevard Over Ons
College van Bestuur KW1C

College van Bestuur

Koning Willem I College wordt bestuurd door het College van Bestuur: Jos van Kessel (voorzitter), Dominique Majoor en Peer van Summeren. Samen met het werkveld treden zij op voor een krachtige arbeidsregio.

Het Koning Willem I College heeft de ANBI-status. Meer informatie over het Koning Willem I College als organisatie vind je hier.

Unesco-school

Het Koning Willem I College mag zichzelf een Unesco-school noemen. Dit betekent dat we onze studenten sociaal en intercultureel leren samenwerken én gaan voor een eerlijke en duurzame wereld. Daarbij zijn de Global Goals ons kompas. 

In het onderwijs verwerken we de vier thema's van Unesco: vrede en mensenrechten, intercultureel leren, wereldburgerschap en duurzaamheid. Meer informatie over het Nederlandse Unesco-scholennetwerk vind je via onderstaande link. 

Unesco-scholennetwerk

  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2022
Filters