Informatie voor decanen en mentoren

Samenwerken met het voortgezet onderwijs vinden we op het Koning Willem I College ontzettend belangrijk. Decanen en mentoren informeren, de verbinding zoeken en kijken hoe we leerlingen kunnen helpen de beste keuze voor een mbo-opleiding te maken. Samen met jou als decaan of mentor!

Er gebeurt ontzettend veel op het Koning Willem I College. Belangrijke informatie voor decanen en mentoren zetten we hier op een rij!

Open Dag_KW1C_Kom hier en maak 't

Opleidingsaanbod

Alle informatie over onze mbo-opleidingen en het meest actuele aanbod vind je op onze website.

Opleidingenoverzicht
Wil je ons gehele aanbod graag in één oogopslag zien? Download dan ons opleidingenoverzicht.

Overzicht studieadviseurs
Heb je hulp nodig of vragen over een specifieke opleiding? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Welke studieadviseur je kan helpen bij welke opleiding vind je in dit overzicht

Hulp bij studiekeuze

Om leerlingen te helpen bij hun studiekeuze hebben we de Hulp bij studiekeuze-pagina ontwikkeld. Daar vind je ook de Oriëntatieroute: deze digitale route neemt leerlingen mee langs verschillende plekken op het Koning Willem I College. Aan de hand van vragen komen ze er achter waar hun interesses liggen. Na het afronden van de oriëntatieroute ontvangen ze een persoonlijke routekaart. Deze routekaart helpt ze verder om tot een juiste studiekeuze te komen! Handig én leuk voor in de klas!

Hulp bij studiekeuze

Feedback of vragen?

Heb je als decaan of mentor feedback, suggesties of vragen over de website? Bijvoorbeeld over de opleidingen zoekfunctie of over informatie die je mist op onze website. Dan horen we graag van je op marketing@kw1c.nl.


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2023
Filters