Activi­teiten

Open Avond

31 jan

Op dinsdag 31 januari 2017 17.00 - 20.30 uur is de Open Avond op het Koning Willem I College. 

De locaties Vlijmenseweg, Onderwijsboulevard 1 en 3, Marathonloop, Rietveldenweg en Stadionlaan zijn die avond open.

Tijdens de Open Avond zijn ook de voorrondes van Skills Talents, de vakwedstrijden voor vmbo-leerlingen.

Lees meer ...

Meeloop­dagen

31 jan

Vanaf 31 januari 2017 kun je je aanmelden voor de meeloopdagen (formulier staat dan hier online).

Heb je nu al vragen over een opleiding, bel dan het Studenten Succes Centrum: 073 6249 600.Ouders in de branding

1 apr

Vanwege het succes van alle voorgaande ouderbijeenkomsten Ouders in de Branding organiseren we ook volgend jaar deze conferentie voor ouders. En wel op zaterdag 1 april 2017.
Meer informatie over het thema en aanmelden volgt zo spoedig mogelijk.

Lees meer ...

afbeelding bij artikel

Informatie­momenten

Er zijn elk schooljaar momenten om bij ons te komen kijken. Dat kan tijdens de Open Dag en de andere Informatiemomenten.

Voor schooljaar 2016 - 2017 zijn deze op de volgende data: 

Open Avond    
Dinsdag 31 januari 2017, 17.00 - 20.30 uur, locaties Vlijmenseweg, Onderwijsboulevard 1, Onderwijsboulevard 3, Rietveldenweg, Stadionlaan, Marathonloop en Weidonklaan.

Informatieavond
Dinsdag 11 april 2017, 18.00 - 20.00 uur, locaties Vlijmenseweg, Onderwijsboulevard 1 en Onderwijsboulevard 3.

Informatiemiddag
Dinsdag 20 juni 2017, 14.00 - 16.00 uur, alle locaties.

Community Week

Een week per jaar gaan onze studenten de community in. Die community krijgt dan hulp van onze studenten. Ze maken bijvoorbeeld een website voor een bedrijf of sportclub. Knappen een jeugdhonk op. Helpen mee met het bouwen van een school in Bosnië. Bijna alle afdelingen doen mee. En op de laatste dag laat iedereen zien wat hij gedaan heeft. Het mooiste project krijgt een prijs: de Community Award. De directeur van de Rabobank deelt deze prijs uit. Neem voor meer informatie contact op met Rob de Vrind.

Nieuw project indienen 

Spelregels 

Koning Willem I College Awards

31 mei

In het land van Koning Willem I College kiezen we elk jaar studenten die nog meer dan andere uitblinken tijdens hun opleiding of stage. Studenten die net dat beetje extra doen. Die een bijzondere stage hebben gedaan. Er zijn drie categorieën: de categorie Bijdrage aan de Community, Vakmanschap en de categorie Innovatie. En de student die in die drie categorieën het beste scoort, krijgt de titel Student van het Jaar. De Student van het Jaar mag daarna meedoen aan de landelijke wedstrijd: mbo Uitblinker van het Jaar.

De uitreiking voor schooljaar 2015-2016 was op woensdag 1 juni 2016. De Student van het Jaar 2016 is Asef Mahmoudi (Assistenten Gezondheidszorg).
Voor schooljaar 2016 - 2017 staat de feestelijke uitreiking gepland op woensdag 31 mei.

 

afbeelding bij artikel

King's Fashion

29 jun

Elk jaar hebben eindexamenstudenten Fashion & Design een modeshow. Ze laten dan hun ontwerpen zien aan het publiek. Deze spectaculaire modeshow is in een mooie omgeving: het Jheronimus Bosch Art Center. Iedereen is welkom op deze avond. Ook beroemde modehuizen komen kijken: Mart Visser, Supertrash, Jan Taminiau en Bas Kosters bijvoorbeeld.

Ook dit jaar is de opleiding weer met ruime voorsprong verkozen tot de beste mbo-mode-opleiding van Nederland (Keuzegids MBO 2016). De opleiding onderscheidt zich van soortgelijke opleidingen in het land doordat de creatieve kanten van het vak extra aandacht krijgen. ‘Leerlingen zijn laaiend enthousiast over de docenten en de lessen’, zegt Keuzegids MBO.


Bekijk de slideshow King's Fashion 2016 voor een sfeerimpressie. 

afbeelding bij artikel

Community Dag

2 okt

Eén dag per jaar stellen wij onze landsgrenzen open voor iedereen. Iedereen in de community is dan welkom. Jong en oud. Elk jaar organiseren we zo’n Community Dag, die helemaal gratis toegankelijk is. Dit jaar was die dag op zondag 2 oktober 2016 van 11.30 tot 17.00 uur. Een dag waarop iedereen kennis kan maken met ons college. Met onze locatie aan de Vlijmenseweg. Maar ook met onze medewerkers en studenten. Een dag waarop kinderen naar de kermis kunnen op ons terrein. Waar ouders op het terras genieten van lekker eten en drinken. Waar je spelletjes kunt spelen en kunt voetballen. Je haar laten doen: Kapsels uit het land van Koning Willem I College.

Ondanks de regen in de late middag was deze dag ook dit jaar weer een groot succes! Drukte van jewelste bij de beautysalon, de spelletjes en de wijnproeverij, maar ook de attracties op de kermis zaten keer op keer vol.

Bekijk hier de foto's die gemaakt zijn in de schoolbus.
Bekijk hier de foto's van de activiteiten.  

 Portaal  Zoeken