Activi­teiten

Open Avond

30 jan

Op dinsdag 30 januari 2018 17.00 - 20.30 uur is de Open Avond op het Koning Willem I College. 

De locaties Vlijmenseweg, Onderwijsboulevard 1 en 3, Marathonloop, Weidonklaan 99-100, Rietveldenweg en Stadionlaan zijn die avond open.

Lees meer ...

Informatie­momenten

Informatiemomenten schooljaar 2017 - 2018:  

Open Avond
Dinsdag 30 januari 2018 17.00 tot 20.30 uur. Locaties Vlijmensweg, Onderwijsboulevard 1 en 3, Rietveldenweg, Marathonloop, Stadionlaan en Weidonklaan zijn open.

Informatieavond
Dinsdag 20 maart 2018 18.00 tot 20.00 uur. Locaties Vlijmenseweg, Onderwijsboulevard 1, Onderwijsboulevard 3, Weidonklaan, Stadionlaan en Rietveldenweg zijn open.

Informatiemiddag
Dinsdag 19 juni 2018 14.00 tot 16.00 uur. Alle locaties zijn open.

Meeloop­dagen

Het is nog niet mogelijk om je aan te melden voor een meeloopdag in het schooljaar 2017/2018. Dit kan na de Open Avond van 30 januari 2018. Voor vragen over opleidingen kun je bellen met de opleidingeninfolijn via 073 62 49 600 of mailen info@kw1c.nl

Ouders in de branding

1 apr

De ouderconferentie Ouders in de Branding, vond plaats op zaterdag 1 april 2017.
Het thema was 'Lukt het geluk van je kind?'

De conferentie Ouders in de Branding haakte hierop in met een boeiende presentatie van Marcel van Herpen (medeoprichter van het Nederlands Instituut voor Onderwijs- en Opvoedingszaken) en interessante workshops over sturen en loslaten, verantwoordelijkheid nemen, veilig gebruik van social media, pesten en weerbaarheid, communiceren over (party)drugs.
Lees meer ...

afbeelding bij artikel

Community Challenge

6 jun

Een week per jaar gaan onze studenten de community in. Die community krijgt dan hulp van
onze studenten. Ze maken bijvoorbeeld een website voor een bedrijf of sportclub. Of ze knappen een jeugdhonk op. Helpen mee met het bouwen van een school in Bosnië. Bijna alle afdelingen doen mee. En op de laatste dag laat iedereen zien wat hij gedaan heeft.

Neem voor meer informatie contact op met communitychallenge@kw1c.nl


In 2017 was de Community Challenge van 6 tot en met 9 juni.

Lees meer ...

Koning Willem I College Awards

31 mei

In het land van Koning Willem I College kiezen we elk jaar studenten die nog meer dan andere uitblinken tijdens hun opleiding of stage. Studenten die net dat beetje extra doen. Die een bijzondere stage hebben gedaan. Er zijn vier categorieën: de categorie Bijdrage aan de Community, Vakmanschap, Innovatie en de categorie Bijzonder verhaal. En de student die in die vier categorieën het beste scoort, krijgt de titel Student van het Jaar. De Student van het Jaar mag daarna meedoen aan de landelijke wedstrijd: mbo Uitblinker van het Jaar.


Voor dit schooljaar was de feestelijke uitreiking op woensdag 31 mei 2017. De winnaars zijn dan ook bekend:

Student van het Jaar 2017 is Laura van Bakel (medewerker Stylinf/fashion & Design). Zij won ook de Award voor Innovatie. De Award voor Bijdrage aan de Community ging naar Wilmer van Houweling (Vestigingsmanager groothandel). Leroy van der Steenhoven (Netwerkbeheerder) won de Award voor Vakmanschap. In de categorie Bijzonder Verhaal won Stefan de Vaan (Financiele beroepen/assistent accountmanager). Alle genomineerden en Awardwinnaars: van harte met jullie topprestatie! 

Bekijk een slideshow van de avond via deze link

 

afbeelding bij artikel

King's Fashion

27 jun

Elk jaar hebben eindexamenstudenten Fashion & Design een modeshow. Ze laten dan hun ontwerpen zien aan het publiek. Deze spectaculaire modeshow is in een mooie omgeving: De CHV Noordkade in Veghel. Iedereen is welkom op deze avond. Ook beroemde modehuizen komen kijken: Mart Visser, Supertrash, Jan Taminiau en Bas Kosters bijvoorbeeld.

In het jaar 2016 is de opleiding weer met ruime voorsprong verkozen tot de beste mbo-mode-opleiding van Nederland (Keuzegids MBO 2016). De opleiding onderscheidt zich van soortgelijke opleidingen in het land doordat de creatieve kanten van het vak extra aandacht krijgen. ‘Leerlingen zijn laaiend enthousiast over de docenten en de lessen’, zegt Keuzegids MBO.

Meer informatie over King's Fashion vind je op de Facebookpagina van het evenement.

afbeelding bij artikel

Community Dag

1 okt

Eén dag per jaar stellen wij onze landsgrenzen open voor iedereen. Iedereen in de community is dan welkom. Jong en oud. Elk jaar organiseren we zo’n Community Dag, die helemaal gratis toegankelijk is. Een dag waarop iedereen kennis kan maken met ons college. Met onze locatie aan de Vlijmenseweg. Maar ook met onze medewerkers en studenten. Een dag waarop kinderen naar de kermis kunnen op ons terrein. Waar ouders op het terras genieten van lekker eten en drinken. Waar je spelletjes kunt spelen en kunt voetballen. Je haar laten doen: Kapsels uit het land van Koning Willem I College.

Dit jaar was de Community Dag op zondag 1 oktober. Bekijk de slideshow met foto's van alle activiteiten van de dag.

Open Dag

25 nov

Een keer per jaar is er een Open Dag. Deze was op zaterdag 25 november. De Open Dag is voor iedereen die wil studeren in het land van Koning Willem I College. Een dag waarop je overal kunt rondkijken. Vragen kunt stellen. Aan leraren, maar ook aan studenten. Een dag waarop je in de praktijk kunt zien hoe het er hier aan toe gaat.

Bezoekers konden terecht op alle locaties. We kijken terug op een geslaagde dag! Bekijk hier de slideshow van de Open dag. Op onze Facebookpagina vind je ook nog enkele foto's. Het eerstvolgende informatiemoment is de Open Avond op 30 januari. 

 Portaal  Zoeken