Community college

  

Fitness en Health Center

De fitnessruimte aan de campus Onderwijsboulevard is eigenlijk gewoon een professionele sportschool. Je vindt er alle apparaten die je nodig hebt. Van massagestoel tot powerplate. En er is natuurlijk ook een doucheruimte. Je waardevolle spullen berg je op in een kluisje.

Openingstijden:

LET OP: Op vrijdag 21 april is de fitnessruimte gesloten.

Meivakantie
Vanaf donderdag 27 april t/m vrijdag 5 mei is het meivakantie. Vanaf maandag 8 mei is het fitnesscentrum weer volgens de normale tijden open.


Maandag tot en met vrijdag: 13.00 – 21.00u
Vrijdag: 13.00 – 17.00u
Zaterdag en zondag: gesloten
In de vakanties zijn er andere openingstijden. Deze openingstijden staan dan hier.

Kosten:
Jaarabonnement: €100,-
10-rittenkaart: €35,-
20-rittenkaart: €50,-

Iedereen mag komen sporten. Studenten en medewerkers van het Koning Willem I College sporten tot 18.00u gratis.

Groepslessen:
Dinsdag 19.00 – 20.00u: zumba
Dinsdag 20.00 - 21.00u: BBB
Donderdag 19.00 – 20.00u: spinning
Donderdag 20.00 - 21.00u: body shape

Salon

Kapsels uit het land van Koning Willem I College zijn eigentijds. Knippen, stylen, kleuren, krullen; alles kan in onze professionele kapsalon. De studenten van Lifestyle staan klaar voor jou. Iedereen is welkom in de Salon aan de campus Vlijmenseweg.

Openingstijden:

Maandag 13.30 - 16.30 uur
Dinsdag 09.30 - 16.30 uur
Woensdag GESLOTEN
Donderdag 09.30 - 16.30 uur
Vrijdag 09.30 - 16.30 uur
 


     

afbeelding bij artikel

Restau­rants

Studenten van onze Middelbare Horeca School staan voor je klaar. In drie verschillende eetgelegenheden. Elke eetgelegenheid heeft zijn eigen prijsklasse.


Mensa
In de Mensa kun je terecht voor een heerlijke à-la-carte lunch. Alles is in handen van de studenten van de Middelbare Horeca School. Onze studenten doen de ontvangst, staan in de bediening en maken de gerechten klaar. Dit alles onder begeleiding van een team docenten.

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 14.00 uur.


Zin Inn
Zin Inn is speciaal. Het wordt namelijk helemaal gerund door studenten. En ook de menukaart is hun idee. Je kunt je eten meenemen. Of gezellig in de Zin Inn opeten.

Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 15.00 uur.
Vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur.


Ons Restaurant
In Ons Restaurant kun je lunchen en ook dineren. Alle gerechten zijn gemaakt volgens de filosofie van Dutch Cuisine. Deze filosofie betekent respectvol werken met ingrediënten van oude recepten en met vernieuwende creatieve technieken. En heel veel ingrediënten komen uit eigen tuin!

Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 17.45 tot 21.30 uur (diner).
Op donderdag ook van 11.00 tot 14.00 uur (lunch).

afbeelding bij artikel

Community Dag

Eén dag per jaar stellen wij onze landsgrenzen open voor iedereen. Iedereen in de community is dan welkom. Jong en oud. Elk jaar organiseren we zo’n Community Dag, die helemaal gratis toegankelijk is. Een dag waarop iedereen kennis kan maken met ons college. Met onze locatie aan de Vlijmenseweg. Maar ook met onze medewerkers en studenten. Een dag waarop kinderen naar de kermis kunnen op ons terrein. Waar ouders op het terras genieten van lekker eten en drinken. Waar je spelletjes kunt spelen en kunt voetballen. Je haar laten doen: Kapsels uit het land van Koning Willem I College.

Ondanks de regen in de late middag was deze dag ook in 2016 weer een groot succes! Drukte van jewelste bij de beautysalon, de spelletjes en de wijnproeverij, maar ook de attracties op de kermis zaten keer op keer vol.

Bekijk hier de foto's die gemaakt zijn in de schoolbus.
Bekijk hier de foto's van de activiteiten.  

Community Challenge

6 jun

Een week per jaar gaan onze studenten de community in. Die community krijgt dan hulp van
onze studenten. Ze maken bijvoorbeeld een website voor een bedrijf of sportclub. Of ze knappen een jeugdhonk op. Helpen mee met het bouwen van een school in Bosnië. Bijna alle afdelingen doen mee. En op de laatste dag laat iedereen zien wat hij gedaan heeft.

Neem voor meer informatie contact op met communitychallenge@kw1c.nl


In 2017 is de Community Challenge van 6 tot en met 9 juni.

Lees meer ...

 Portaal  Zoeken