Kom bij ons eten!

In de regio’s ’s-Hertogenbosch en Land van Cuijk vind je onze drie opleidingsrestaurants. Een plek waar onze studenten een ambacht leren en ervaring op doen in de praktijk. Zij doen er alles aan om iedereen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Daarin werken we vanuit de principes van Dutch Cuisine. Dit houdt in dat we lokaal inkopen, daarbij rekening houden met wat de seizoenen ons brengen en koken we met het 80/20 principe: plantaardige producten, zoals groenten, hebben de hoofdrol (80%) en dierlijke eiwitten zijn bijzaak (20%).

Iedereen is van harte welkom in onze opleidingsrestaurants. Studenten die je tegenkomt tijdens jouw bezoek, bevinden zich in een leeromgeving waarin van zowel successen als fouten worden geleerd.

Koffie Mensa KW1C

Lunchen doe je bij de Mensa

Geniet van een koffie to go en wat lekkers, een (snelle) lunch óf werk onder het genot van een hapje en een drankje. Bekijk snel de huidige menukaart. Reserveren mag, maar is niet verplicht. Je vindt de Mensa op locatie ‘s-Hertogenbosch, Vlijmenseweg.

Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 11.00 uur voor koffie en gebak, van 11.00 tot 14.00 uur voor à la carte lunch en van 14.00 tot 15.00 uur voor koffie en gebak to go.
Adres: Gebouw G, Vlijmenseweg 2, 5223 GW ‘s-Hertogenbosch
Reserveren of vragen? Neem contact op via reserveringendenbosch@kw1c.nl of 073 624 9 540.

Volg de Mensa op Instagram of Facebook voor de laatste updates.

Dineer à la carte bij Ons Restaurant

Zin in een heerlijke avond uit met collega’s, familie of vrienden? Geniet van een à la carte diner bij Ons Restaurant. De seizoenen bepalen de gerechten op de menukaart. Alle gerechten die worden geserveerd zijn met zorg samengesteld en bereidt door onze studenten. Je vindt Ons Restaurant op locatie ’s-Hertogenbosch, Vlijmenseweg.

Kosten: variëren tussen de € 3,50 en € 11,00 per gerecht
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 17.45 tot 21.30 uur
Adres: Gebouw G, Vlijmenseweg 2, 5223 GW ‘s-Hertogenbosch
Reserveren of vragen? Neem contact op via reserveringendenbosch@kw1c.nl of 073 624 9 540.

Volg Ons Restaurant op Instagram of Facebook voor de laatste updates.

Ons Restaurant KW1C 'S Hertogenbosch
Ons Restaurant Diner KW1C

Geniet van een driegangendiner bij Meesters

Toe aan een avond genieten? Wat dacht je van een driegangendiner bij Meesters? Bij Meesters werken we niet met een vaste menukaart, maar met wisselende gerechten. De gerechten worden aangepast aan de technieken die onze studenten op dat moment worden aangeleerd én de producten van het seizoen. Je vindt Meesters op locatie Cuijk, Jan van Cuijkstraat.

Kosten: € 15,00 per persoon, exclusief drank
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 17.00 tot 21.30 uur
Adres: Jan van Cuijkstraat 52, 5431 GC Cuijk
Reserveren of vragen? Neem contact op via reserveringencuijk@kw1c.nl

Volg Meesters op Instagram of Facebook voor de laatste updates.

Meesters KW1C Land Van Cuijk
Meesters KW1C Cuijk

Er is nog meer mogelijk!

Heb je een speciaal verzoek of wil je met een groter gezelschap (vanaf 10 personen) langskomen? Ook dat is mogelijk. Neem daarvoor contact op via de gegevens vermeld bij ieder opleidingsrestaurant.

Benieuwd of we wat voor je kunnen betekenen in banqueting? Stuur een bericht naar mhsbanqueting@kw1c.nl.


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2023
Filters