Kom bij ons eten!

In de regio’s ’s-Hertogenbosch en Land van Cuijk vind je onze drie opleidingsrestaurants. Een plek waar onze studenten een ambacht leren en ervaring op doen in de praktijk. Zij doen er alles aan om iedereen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Daarin werken we vanuit de principes van Dutch Cuisine. Dit houdt in dat we lokaal inkopen, daarbij rekening houden met wat de seizoenen ons brengen en koken we met het 80/20 principe: plantaardige producten, zoals groenten, hebben de hoofdrol (80%) en dierlijke eiwitten zijn bijzaak (20%).

Iedereen is van harte welkom in onze opleidingsrestaurants. Studenten die je tegenkomt tijdens jouw bezoek, bevinden zich in een leeromgeving waarin van zowel successen als fouten worden geleerd.

Student gastheer / vrouw serveert eten uit
Student dekt tafels in Ons Restaurant

Dineer à la carte bij Ons Restaurant

Zin in een heerlijke avond uit met collega’s, familie of vrienden? Geniet van een à la carte diner bij Ons Restaurant. De seizoenen bepalen de gerechten op de menukaart. Alle gerechten die worden geserveerd zijn met zorg samengesteld en bereid door onze studenten. Je vindt Ons Restaurant op locatie ’s-Hertogenbosch, Vlijmenseweg.

Kosten: variëren tussen de € 3,50 en € 11,00 per gerecht
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 17.45 tot 21.30 uur
Adres: Gebouw G, Vlijmenseweg 2, 5223 GW ‘s-Hertogenbosch
Reserveren kan vanaf 3 maanden voor de gekozen datum via het online reserveringssysteem op deze pagina. 

Niks missen?

Volg Ons Restaurant op Facebook of Instagram voor de laatste updates.

Student serveert salade uit in de Mensa Foodmarkt

Lunchen bij Mensa Foodmarkt

Kom gezellig langs bij Mensa Foodmarkt. Neem plaats aan onze coffeebar, juicebar of in het restaurant en geniet van een lekkere lunch. Of neem wat lekkers mee voor onderweg. Er is volop ruimte om rustig met je laptop te kunnen werken onder het genot van een yoghurtbowl of lekkere cappuccino! Je vindt de Mensa op locatie ‘s-Hertogenbosch, Vlijmenseweg.

Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. De keuken is geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Van 14.00 tot 15.00 uur kun je terecht bij de coffeebar. 
Adres: Gebouw G, Vlijmenseweg 2, 5223 GW ‘s-Hertogenbosch
Reserveren kan vanaf 3 maanden voor de gekozen datum via het online reserveringssysteem op deze pagina. Reserveren mag, maar is niet verplicht.

Niks missen?

Volg Mensa Foodmarkt op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Studenten zelfstandig werkend gastheer/-vrouw dekken tafels
Student gastheer/-vrouw heeft menu aan klanten

Geniet van een driegangendiner bij Meesters

Toe aan een avond genieten? Wat dacht je van een driegangendiner bij Meesters? Bij Meesters werken we niet met een vaste menukaart, maar met wisselende gerechten. De gerechten worden aangepast aan de technieken die onze studenten op dat moment worden aangeleerd én de producten van het seizoen. Je vindt Meesters op locatie Cuijk, Jan van Cuijkstraat.

Kosten: € 17,50 per persoon, exclusief drank
Openingstijden: maandag tot en met donderdag vanaf 17.15 uur
Adres: Jan van Cuijkstraat 52, 5431 GC Cuijk
Reserveren of vragen? Neem contact op via [email protected]

Niks missen?

Volg Meesters op Facebook of Instagram voor de laatste updates.

Er is nog meer mogelijk!

Heb je een speciaal verzoek of wil je met een groter gezelschap (vanaf 15 personen) langskomen? Ook dat is mogelijk. Neem voor Ons Restaurant en Mensa Foodmarkt contact op via onze algemene contactgegevens. Voor Meesters kun je contact opnemen via de gegevens vermeld bij het opleidingsrestaurant.

Benieuwd of we wat voor je kunnen betekenen in banqueting? Stuur een bericht naar [email protected].

Copyright Koning Willem I College 2024