Eerste Online Informatieavond voor ouders en verzorgers een succes

In een tijd waarin een weloverwogen studiekeuze van belang is, bracht de Online Informatieavond van het Koning Willem I College ouders en verzorgers op een succesvolle en informatieve manier samen.

Deze primeur bood waardevolle inzichten en ondersteuning voor ouders en verzorgers die hun kind begeleiden in het proces van studiekeuze.

Inzichtelijke begeleiding stap voor stap

De Online Informatieavond op woensdag 10 januari begon met een grondige verkenning van de begeleiding die het Koning Willem I College kan bieden bij het maken van een weloverwogen studiekeuze. Stapsgewijs werden de procedures toegelicht, waardoor ouders en verzorgers een dieper inzicht kregen in hoe ze hun kind het beste kunnen ondersteunen tijdens deze belangrijke fase.

Inspirerende sprekers delen kennis

Medewerkers van het Koning Willem I College Ellen van Veenendaal, Uke Draisma, en derdejaars studenten Ramon van der Sluis en Rona Oraghzay deelden op boeiende wijze hun ervaringen en kennis.

Daarnaast was er tijdens de avond ruimte voor interactie, waarbij vragen van ouders en verzorgers live werden beantwoord tijdens de uitzending. Deze directe betrokkenheid zorgde voor een dynamische en informatieve sessie, waarbij alle aanwezigen de mogelijkheid hadden om specifieke vragen te stellen en direct antwoord te krijgen.

Uitgebreide informatie

Onderwerpen zoals de extra begeleiding die het Koning Willem I College aanbiedt, het aanmeldingsproces en de start van een nieuw studiejaar werden uitvoerig behandeld. Hierdoor kregen ouders en verzorgers een compleet beeld van wat zij kunnen verwachten en hoe zij hun kind het beste kunnen ondersteunen.

Studiosetting met presentators en studenten tijdens Online Informatieavond voor ouders

Online Informatieavond gemist?

Geen probleem!


We nodigen ouders en verzorgers uit om de uitzending op hun gemak terug te kijken. De opname van de Online Informatieavond is te vinden via onderstaande link.

Bekijk de opname
Copyright Koning Willem I College 2024