Keuzedag 19 juni 2024

Nog geen studiekeuze gemaakt voor aankomend schooljaar? Of twijfel je nog? Bezoek dan de Keuzedag van het Koning Willem I College.

Op woensdag 19 juni 2024 tussen 14.00 tot 17.30 uur staan de deuren van al onze locaties voor je open. Samen kiezen we jouw vervolgopleiding! 

Keuzedag op het Koning Willem I College

Over de Keuzedag

Ben jij:

 • een laatstejaars vmbo-leerling?
 • een havo- of vwo-leerling die geïnteresseerd is om volgend schooljaar een mbo-opleiding te gaan volgen?
 • een mbo-student die graag wil doorstromen naar een vervolg mbo-opleiding?
 • een mbo-student die volgend schooljaar graag wil starten met een nieuwe mbo-opleiding?

Dan is de Keuzedag van het Koning Willem I College op woensdag 19 juni 2024 geschikt voor jou!

Kom je langs?

Op onze Keuzedag willen we iedereen zo goed mogelijk helpen. Ben je van plan om een bezoek te brengen aan onze Keuzedag? Aanmelden kan binnenkort via deze pagina.

Wat kun je verwachten?

 • Het Keuzeplein: samen vinden we een antwoord op al jouw vragen. Ontdek in een persoonlijk gesprek met een van onze studieadviseurs jouw behoeften, wensen en talenten of volg de workshop 'Kiezen doe je zo'
 • Ontdek de opleidingen: weet je nog niet zeker of een opleiding écht bij je past? Ga in gesprek met onze docenten en studenten
 • Extra ondersteuning en begeleiding: laat je informeren over de mogelijkheden op het gebied van extra ondersteuning en begeleiding voor studenten van het Koning Willem I College
 • Meld je aan voor een mbo-opleiding: tijdens de Keuzedag is het mogelijk om jezelf meteen aan te melden voor een opleiding. Vergeet niet jouw DigiD mee te nemen!

Meld je tijdens de Keuzedag aan voor een mbo-opleiding!

We helpen je daar graag bij. Vergeet niet om jouw DigiD mee te nemen! De gegevens van jouw DigiD heb je nodig om jezelf te kunnen aanmelden voor een mbo-opleiding. 

Tips voor jouw bezoek

Nog geen studiekeuze gemaakt voor aankomend schooljaar? Twijfel je nog? Of wil je zeker weten dat de gekozen mbo-opleiding echt bij je past? Met welke reden je onze Keuzedag ook bezoekt, we helpen je graag. Tijdens de Keuzedag zijn al onze locaties geopend!

Onze nieuwsberichten

Veelgestelde vragen

De Keuzedag van het Koning Willem I College is speciaal voor leerlingen die in september 2024 willen starten met een mbo-opleiding. Hoef je nog geen studiekeuze te maken voor aankomend schooljaar? Dan adviseren we je om te wachten met een bezoek aan het Koning Willem I College tot onze Open Dagen in november. 

Een Keuzedag is meer gericht op het voeren van 1-op-1-gesprekken met jou (en eventueel je ouders of verzorgers). Samen zetten we de laatste stappen in het studiekeuzeproces. Een Keuzedag organiseren we altijd in het voorjaar. Wanneer je nog geen studiekeuze hebt gemaakt voor het volgende schooljaar, nog twijfelt over welke mbo-opleiding je wil gaan volgen of op zoek bent naar bevestiging, is een bezoek aan onze Keuzedag een goed idee.

Op een Open Dag geven we meer algemene informatie over het Koning Willem I College, het mbo en onze interessegebieden. Onze Open Dag is iets voor jou als je nog aan het oriënteren bent of gewoon nieuwsgierig bent naar onze school. 

Tijdens de Keuzedag bieden we de workshop 'Kiezen doe je zo' aan. Met deze workshop nemen we je, samen met je ouders of verzorgers, mee in het keuzeproces. De belangrijkste stappen in het proces staan centraal. Zo krijg je meer grip op jouw keuze, inzicht in jouw competenties en bij welke opleiding deze competenties goed zouden passen. De workshop wordt gegeven op onderstaande locaties:

 • 's-Hertogenbosch, Onderwijsboulevard
 • 's-Hertogenbosch, Vlijmenseweg
 • Veghel, Muntelaar

Let op! Al onze locaties zijn geopend, maar op bovenstaande locaties kun je deelnemen aan de workshop 'Kiezen doe je zo'! 

Naast de workshop 'Kiezen doe je zo' is het mogelijk om tijdens de Keuzedag een persoonlijk gesprek te voeren met een van onze studieadviseurs. Tijdens dit gesprek kijkt onze studieadviseur, eventueel samen met je ouders of verzorgers, naar jouw behoeften, wensen en talenten. Onze studieadviseurs staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Dat kan. Medewerkers van het Koning Willem I College staan tijdens de Keuzedag klaar om je daarbij te helpen. Vergeet niet jouw DigiD mee te nemen! De gegevens van jouw DigiD heb je nodig om jezelf aan te melden voor de mbo-opleiding van jouw keuze.

Om 14.00 uur. Tot 17.30 uur staan de deuren van al onze locaties voor je open.

We zien vaak dat het aan het begin van de Keuzedag en net na etenstijd druk kan zijn. Goed om rekening mee te houden. 

Tijdens de Keuzedag op woensdag 19 juni zijn al onze locaties geopend. Bekijk onze locaties hier.

We adviseren je om met het openbaar vervoer, de fiets of te voet naar het Koning Willem I College te komen. Plan je reis voorafgaand via 9292.nl.

Kom je met de auto? Lees meer over parkeermogelijkheden bij onze locaties. 

Helaas niet. De Keuzedag op woensdag 19 juni is het laatste informatiemoment in schooljaar 2023/2024.

Een overzicht van de informatiemomenten in schooljaar 2024/2025 vind je op deze pagina.

Copyright Koning Willem I College 2024