Alumnivereniging

Koningskring is dé plek voor (oud-)studenten en oud-medewerkers van het Koning Willem I College. Of je nu op zoek bent naar kansen voor professionele ontwikkeling, sociale evenementen of gewoon een manier om contact te onderhouden met oud-studiegenoten. De Koningskring heeft het allemaal. Het is een plek om de verbinding met elkaar op te zoeken.

Wil je deze video bekijken? Accepteer dan de marketing cookies
accepteer marketing cookies

Over Koningskring

Koningskring is hét netwerk voor iedereen die zijn carrière is gestart op het Koning Willem I College. Of het nu is als student of als medewerker. Iedereen is van grote waarde binnen ons netwerk. We organiseren verschillende netwerkactiviteiten en masterclasses. Deze activiteiten sluiten altijd aan op minimaal twee van de drie pijlers van de Koningskring: netwerken, kennisdeling en gezelligheid.

Zo kan je met Koningskring op een laagdrempelige manier contact houden én maken met oud-studenten. De professionals van nu. Er is tijd om te netwerken, maar ook om deel te nemen aan cursussen en masterclasses.

Als je nu begint met netwerken dan pluk je daar later de vruchten van

Jasper van Gerwen | Bestuursvoorzitter Koningskring

Activiteiten

We organiseren onder andere masterclasses, inspiratiesessies, een nieuwjaarsborrel en netwerkevenementen. Zo is ieder jaar onze BBQ een groot succes. Want wat is er leuker dan onder het genot van een gratis hapje en drankje gezellig te netwerken met andere (oud-)studenten? Bekijk onze aankomende activteiten!

Leden Koningskring serveren eten uit tijdens netwerkevenement
Opname talkshow op WereldCafé FF Concreet

Sluit je aan bij Koningskring!

Enthousiast geworden? Sluit je aan bij Koningskring!

Laat via onderstaand formulier jouw gegevens achter. Dan houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten van de Koningskring. Het kost geen geld om lid te worden. Daarnaast is deelname aan de meeste activiteiten gratis.

Belangrijk om te weten is dat je nergens toe verplicht bent nadat jij je aangemeld hebt. We houden je alleen op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten. Het is vervolgens aan jou wat je daarmee doet en of jij je inschrijft voor de leuke activiteiten die we aanbieden.

Velden met een * zijn verplicht.

Van welke opleiding studeerde je af?*
In welk jaar studeerde je af?*

Bekijk het Privacybeleid van het Koning Willem I College.

Volg de Koningskring

Op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen!

Goed om te weten

Koningskring zal dezelfde kwaliteit blijven bieden als de A-Academy (de vorige alumni vereniging van het Koning Willem I College).

De komende tijd worden er plannen gemaakt om samen te werken met de Koningsacademie, zodat oud-studenten en oud-medewerkers middels privileges cursussen en trainingen kunnen gaan volgen en we een groter aanbod kunnen leveren. Een super mooie ontwikkeling. Zorg dus dat je niks mist!

Copyright Koning Willem I College 2024