WereldCafé FF Concreet

Op 21 en 22 maart 2024 vonden in de Brabanthallen in Den Bosch Skills The Finals plaats. Dé vakwedstrijden voor studenten van (V)MBO’s in Nederland. Maar dat is niet alles. Daarnaast organiseerden het Koning Willem I College, Yuverta en SintLucas samen een uniek evenement: ‘WereldCafé FF Concreet’!

Logo WereldCafé FF Concreet

Over WereldCafé FF Concreet

WereldCafé FF Concreet bestaat uit een centraal ontmoetingsplein met daaromheen 17 zones, die elk gekoppeld zijn aan één van de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s). In die zones ontmoet je onze makers van de toekomst die met heel concrete oplossingen laten zien hoe zij nu al bezig zijn om de wereld van morgen beter, duurzamer en inclusiever te maken.

Voor WereldCafé FF Concreet maakten we een digitaal magazine. Maak vast kennis met de Makers en Mogelijkmakers van WereldCafé FF Concreet. Je vindt het magazine hier.

Over de SDG's

17 doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn bepaald door de VN, en vormen een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis.

Meer informatie over de SDG's

De Mogelijkmakers van WereldCafé FF Concreet

Voor sponsoren

Je kunt met jouw bedrijf of organisatie partner worden van WereldCafé FF Concreet. Werk samen met onze makers van de toekomst, ontmoet organisaties met dezelfde mindset en inspireer je eigen medewerkers met onze ideeën voor een betere wereld. 

Voor iedereen die geeft om de toekomst van zichzelf en anderen. En daar graag een actieve bijdrage aan wil leveren. In het bijzonder willen we ons netwerk uitnodigen: bedrijven, overheden en zorginstellingen, die dagelijks gebruik maken van de skills van de vakmensen die wij opleiden.

Powered by

Copyright Koning Willem I College 2024