Wereldcafé FF Concreet

Op 21 en 22 maart vinden in de Brabanthallen in Den Bosch Skills The Finals plaats. Dé vakwedstrijd voor studenten van (V)MBO’s in Nederland. Maar dat is niet alles. Daarnaast organiseren het Koning Willem I College, Yuverta en SintLucas samen een uniek evenement: ‘Wereldcafé FF Concreet’!

Logo FF Concreet

Over Wereldcafé FF Concreet

Wereldcafé FF Concreet bestaat uit een centraal ontmoetingsplein met daaromheen 17 zones, die elk gekoppeld zijn aan één van de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s). In die zones ontmoet je onze makers van de toekomst die met heel concrete oplossingen laten zien hoe zij nu al bezig zijn om de wereld van morgen beter, duurzamer en inclusiever te maken.

Voor wie?

Voor iedereen die geeft om de toekomst van zichzelf en anderen. En daar graag een actieve bijdrage aan wil leveren. In het bijzonder willen we ons netwerk uitnodigen: bedrijven, overheden en zorginstellingen, die dagelijks gebruik maken van de skills van de vakmensen die wij opleiden.

Doe je mee?

Dat kan! Je kunt met jouw bedrijf of organisatie partner worden van Wereldcafé FF Concreet. Werk samen met onze makers van de toekomst, ontmoet organisaties met dezelfde mindset en inspireer je eigen medewerkers met onze ideeën voor een betere wereld.

Bekijk de sponsorpakketten

Over de SDG's

17 doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn bepaald door de VN, en vormen
een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis.

Meer informatie over de SDG's
Wereldcafé Ff Concreet Key Visual Wereldcafé Ff Concreet Key Visual

  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2023
Filters