Het Evenementenbureau

Het organiseren van evenementen? Dat doe je als student van de opleiding Medewerker evenementenorganisatie bij het Evenementenbureau. Een geweldige kans om de skills die je tijdens de opleiding leert, meteen in de praktijk te brengen. 

Leren doe je in de praktijk

Sinds 2014 houden onze studenten van de opleiding Medewerker evenementenorganisatie zich bij het Evenementenbureau dagelijks bezig met het organiseren van verschillende evenementen. Vaak zijn deze activiteiten bedoeld voor klassen en teams van medewerkers van het Koning Willem I College. Het afscheid van een medewerker? Een congres met workshops? Of een diner met een leuk thema en entertainment op maat? Bij het Evenementenbureau weten ze daar wel raad mee! 

Vanuit het Evenementenbureau worden er ook evenementen en activiteiten georganiseerd voor organisaties en stichtingen buiten het college. Regelmatig staan deze evenementen in het teken van een goed doel. Zo draag je als student ook nog eens bij aan de samenleving.

Onder begeleiding van ervaren docenten en instructeurs ga je als student aan de slag. Van concept tot uitvoering. En van de voorbereiding op kantoor tot de handen uit de mouwen op het evenement zelf. Je leert het allemaal! Een evenement uitvoeren doe je niet alleen. Daarom schakelt het Evenementenbureau soms de hulp in van studenten van andere opleidingen van het Koning Willem I College. Zo leer je meer studenten kennen. Goed voor jouw netwerk! 💬

Studenten evenementenorganisatie bereiden evenement voor
Student evenementenorganisatie aan het werk tijdens event

Verschillende evenementen

Naast de organisatie van evenementen, weten ze bij het Evenementenbureau ook wel raad met gezellige (team)uitjes. Deze uitjes worden aangeboden aan medewerkers van het Koning Willem I College. Van schaatsen tot aan een workshop worstenbroodjes maken. En van een disco tot aan een speurtocht door de stad 's-Hertogenbosch. Geen dag is hetzelfde bij het Evenementenbureau. Bij de organisatie van evenementen en activiteiten wordt er altijd gekeken naar een combinatie van gezellig, sfeervol, leerzaam, voedzaam en (eventueel) actief!

Niks missen?

Volg het Evenementenbureau van het Koning Willem I College op social media!

Copyright Koning Willem I College 2024