Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf

Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf (2)

Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf

Algemene informatie

Niveau 3
Leerweg bol
Dag/avond Dagopleiding
Duur 3 jaar
Crebo 25023

Locatie

's-Hertogenbosch, Rietveldenweg

Je kunt gaan werken bij een onderhoud- of verbouwbedrijf. Dit kan ook je eigen bedrijf zijn. Je werkt buiten of binnen, op hoogte en vaak in ruimten waar personen verblijven of aan het werk zijn en waar bedrijfsprocessen hun doorgang moeten vinden. Je werkt gedisciplineerd, volgens opdracht en (veiligheids-)richtlijnen, samen met anderen en je bent initiatiefrijk, probleemoplossend en –voorkomend. Je hebt een hoog kwaliteitsbesef. 

Je hebt tijdens het werk onder andere te maken met bewoners, gasten, personeel van de instelling (bijv. keukenpersoneel, verpleegkundigen) en (onder)aannemers. Het komt voor dat je naast de reguliere dagdienst ook buiten kantoortijden moet werken (bijv. voor het draaien van storingsdiensten of voor onderhoud dat tijdens kantooruren niet kan worden uitgevoerd). Je voert de werkzaamheden uit zowel in kleine overzichtelijke projecten als in complexere projecten. In sommige gevallen treed je op als teamleider of projectleider.

 


Zonder handige vakmensen zou de auto nog steeds niet onder een carport of in een garage staan. Ben je weleens binnengekomen in een winkel die helemaal opnieuw was ingericht en waarvan de toonbank en afscheidingen op een andere plek stonden? En wellicht heeft de eigenaar ook nieuwe veiligheidssloten laten plaatsen. Meestal zijn het geen enorme klussen, maar vaak doen we ze niet zelf.

Als allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf zorg je ervoor dat allerlei klussen in en om het huis, maar ook in bedrijven worden uitgevoerd. Niet iedereen is in staat om zelf een dakkapel te plaatsen of een buitenkraan te monteren. Je werkt aan gebouwonderdelen, woningen, hotels, zorginstellingen, recreatieparken, winkelbedrijven, buurthuizen, scholen, defensiegebouwen, musea, theaters, zalencentra, kantoren en dierentuinen in verschillende vakgebieden: elektrotechniek, installatietechniek, werktuigkundige installaties, houtbewerking, metselwerk, tegelwerk, stucwerk en schilderwerk.

Je hebt dankzij deze opleiding een mooie basis voor uiteenlopende functies in de bouw.

Tijdens de opleiding loop je stage. Kijk op http://www.stagemarkt.nl/ voor erkende leerbedrijven.

Aanmelden voor deze opleiding? Klik dan op ‘Aanmelden voor deze opleiding’ en volg de stappen.

Meer informatie over aanmelden vind je hier


Wat zijn de toelatingseisen?

  • Vmbo-diploma kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde leerweg of theoretische leerweg 
  • Overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4  
  • Beroepsopleiding niveau 2. In een persoonlijk gesprek worden de mogelijkheden besproken. 

Welke vervolgopleiding kan ik doen?

Opleidingen op hbo-niveau.

Wat zijn de studiekosten?

Verplichte kosten
Ministerie (lesgeld) € 1239,-
Leerjaar 1 € 821,-
Leerjaar 2 € 33,-
Leerjaar 3 € 0,-

Lesgeld (jaarlijks) is verplicht wanneer je op 1 augustus van het nieuwe schooljaar 18 jaar of ouder bent.

Copyright Koning Willem I College 2022
Filters