Bouwen, wonen en meubel

Word jij pas echt gelukkig als je lekker aan de slag kunt? Dan is een opleiding bouw, wonen en meubel waarschijnlijk iets voor jou. Je handen uit de mouwen en dingen maken: dat is wat je het liefste doet. Kies je voor een vak als timmerman, metselaar, stukadoor of schilder? Of zorg je er liever voor dat bouwprojecten soepel verlopen als uitvoerder in de bouw en infra? Eén ding is zeker: vakmensen zoals jij zijn hard nodig! Ook in de hout- en meubelindustrie is er altijd plek voor échte vakmensen. Ben jij straks dé meubelmaker die de prachtigste houtconstructies maakt? Daar mag je trots op zijn. Aan de slag!

Bekijk de opleidingen

8 van 41 getoond
Van Havo Naar Mbo Youri

Van havo 4 naar het mbo

Youri van de Donk zat in havo 4 tijdens de coronapandemie: “Het ging niet zo goed op school en ik dacht dat het aan corona lag. Ik mocht over naar havo 5, maar met een vijf gemiddeld voor Engels en Nederlands wist ik dat slagen het jaar daarna lastig zou worden. Toen we weer naar school mochten, kwam ik erachter dat het niet aan corona lag. Na de tweede toetsweek begon ik alles stom te vinden. Ik wilde doen wat ik leuk vond.”

Daarom koos hij voor de mbo-opleiding smart building. Benieuwd naar zijn ervaringen?

Lees het verhaal van Youri
Bas Maakt Duurzame Verlichting

Innovatief lampontwerp

Stel je eens voor: een lamp die zich aanpast aan jouw woonwensen en beschikbare ruimte. Dat is precies wat Bas de Groot, derdejaars student creatief vakman/meubeldesign, weet te creëren met zijn innovatieve lampontwerp.

Lees het verhaal van Bas

Laatste updates

Benieuwd naar het laatste nieuws van de opleidingen van Bouwen, wonen en meubel? Bekijk de nieuwsberichten.


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2023
Filters