Media, ICT en design

Ben je nieuwsgierig, creatief en heb je oog voor detail? Dan past een opleiding in de richting van media, ICT en design misschien wel bij jou. Digitale media en ICT zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. We kunnen niet meer zonder computers, smartphones en tablets. Maar niet iedereen kan er even goed mee omgaan. Sterker nog: veel mensen zitten met de handen in het haar als hun telefoon of laptop niet werkt. Maar denk ook aan netwerken, systemen en cybersecurity. Gelukkig zijn er ICT-helden zoals jij: echte specialisten die alles weten (of willen weten) van ICT.

Maar misschien ben je wel ge├»nteresseerd in de creatieve kant van de digitale wereld. En ontwerp je een originele poster voor een nieuwe film of festival. Of sta je liever zelf achter de camera? Ook als video- en fotograaf krijgt je creatieve brein de vrije loop. Met jouw oog voor detail, kleur en vorm weet je idee├źn om te zetten in prachtige creaties en de eindgebruiker te prikkelen. Waar wacht je nog op? Take 1 en... actie!

Bekijk de opleidingen

8 van 8 getoond
Student fotografie poseert voor haar expositie tijdens Dutch Design Week 2023

Exposeren op de Dutch Design Week

Britney van Lankveld is oud-student van de opleiding Fotograaf op het Koning Willem I College. In 2023 is haar fotoreportage 'Boeren in Beeld: een pleidooi voor begrip en dialoog' te zien tijdens de Dutch Design Week.

Lees het verhaal van Britney
Copyright Koning Willem I College 2024