Media, ICT en design

Ben je nieuwsgierig, creatief en heb je oog voor detail? Dan past een opleiding in de richting van media, ICT en design misschien wel bij jou. Digitale media en ICT zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. We kunnen niet meer zonder computers, smartphones en tablets. Maar niet iedereen kan er even goed mee omgaan. Sterker nog: veel mensen zitten met de handen in het haar als hun telefoon of laptop niet werkt. Maar denk ook aan netwerken, systemen en cybersecurity. Gelukkig zijn er ICT-helden zoals jij: echte specialisten die alles weten (of willen weten) van ICT.

Maar misschien ben je wel geïnteresseerd in de creatieve kant van de digitale wereld. En ontwerp je een originele poster voor een nieuwe film of festival. Of sta je liever zelf achter de camera? Ook als video- en fotograaf krijgt je creatieve brein de vrije loop. Met jouw oog voor detail, kleur en vorm weet je ideeën om te zetten in prachtige creaties en de eindgebruiker te prikkelen. Waar wacht je nog op? Take 1 en... actie!

Bekijk de opleidingen

8 van 8 getoond

Ervaringen van (oud)-studenten


Job houdt zich bezig met websitedesign

Job is eerstejaars student van de mbo-opleiding software developer, bol niveau 4 en doorloopt de opleiding versneld. Hij vertelt waarom hij hiervoor heeft gekozen en wat zijn toekomstplannen zijn.

Job Hengst | Student mbo-opleiding software developer

Lees meer
Portretfoto student Job

Trishna volgde haar passie met een mbo ICT opleiding

Dit is het verhaal van Trishna Ramsoedit (27). Trishna volgde een mbo opleiding in de richting van ICT. Ze is oud-student van het Koning Willem I College én Koning in programmeren. Hoe ze dat is geworden? Ze vertelt het je zelf!

Trishna Ramsoedit | Oud-student Koning Willem I College

Lees meer
Student ICT achter deksktop

Exposeren op de Dutch Design Week

Britney van Lankveld is oud-student van de opleiding Fotograaf op het Koning Willem I College. In 2023 is haar fotoreportage 'Boeren in Beeld: een pleidooi voor begrip en dialoog' te zien tijdens de Dutch Design Week.

Britney van Lankveld | Oud student opleiding tot fotograaf

Lees meer
Student fotografie poseert voor haar expositie tijdens Dutch Design Week 2023
Copyright Koning Willem I College 2024