Orde, veiligheid en sport

Een uniform vet? Ja! Toch moet dat niet de reden zijn om te kiezen voor een mbo opleiding in de richting van Orde en veiligheid. Tijdens de mbo-opleidingen handhaver toezicht en veiligheid, beveiliger, hoofdconducteur en veiligheid en vakmanschap leer je ervoor zorgen dat mensen zich veilig voelen. Op straat, in het openbaar vervoer, op werk of tijdens een evenement. Door jouw inzet en initiatieven hoeven mensen zich geen zorgen te maken over hun veiligheid.

Of help je liever anderen om fit(ter) te worden? Tijdens een mbo opleiding sport en bewegen leer je onder andere sport- en bewegingsprogramma’s maken, advies geven over een gezonde leefstijl en het organiseren van (sport)wedstrijden en evenementen. Wanneer je graag met mensen werkt én doorzettingsvermogen hebt is een mbo opleiding in de richting van Orde, veiligheid en sport van het Koning Willem I College iets voor jou. 

Bekijk de opleidingen

8 van 11 getoond

Ervaringen van (oud)-studenten


Het verhaal van Kiko

Kiko (18) volgt de mbo-opleiding sport en bewegen / coördinator niveau 4 bij het Koning Willem I College. Maar hij startte met een ICT-opleiding. “Ik ontdekte al snel dat stilzitten niet bij mij paste, ik wilde graag uit die stoel,” vertelt Kiko. Hij ging op zoek naar een andere opleiding, onder andere met behulp van onze website. “Als je niet van stilzitten houdt, is een sportopleiding eigenlijk best een logische keuze.”

Kiko | Student sport en bewegen / coördinator

Lees meer
Student sport op een basketbalveld
Copyright Koning Willem I College 2024