Zakelijke dienstverlening

Droom je van een mooie loopbaan in de zakelijke wereld? Een baan op kantoor is heel leuk en afwisselend! De opleidingen binnen zakelijke dienstverlening stomen je klaar voor een administratieve baan. Puzzel je graag met cijfertjes? Of zorg je ervoor dat juridische documenten kloppen? Misschien word je wel de rechterhand van de directeur. Alles tot in de puntjes regelen, laat dat maar aan jou over. Ben jij de professional die nauwkeurig en klantgericht werkt? Reken maar dat je straks carrière gaat maken! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk de opleidingen

8 van 18 getoond

Ervaringen van (oud)-studenten


Het verhaal van Hasibullah

Hasibullah is nu zes jaar in Nederland. Hij volgde eerst de Internationale Schakel Klas (ISK) en stroomde daarna in op het mbo. Inmiddels zit hij in het tweede jaar van de mbo-opleiding managementassistent. “Omdat ik later een eigen bedrijf wil starten, heb ik een goede basis nodig. Met deze opleiding kan ik heel veel kanten uit.”

Hasibullah Osmani | Student managementassistent

Lees meer
Student op kantoor waar administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd

Fenneke is nog lang niet klaar met leren

Fenneke is een enthousiaste tweedejaars student van de mbo-opleiding financiën & administratie. Haar opleiding biedt verschillende mogelijkheden. “Je kunt na het behalen van je diploma meteen gaan werken, maar ik kies ervoor om verder te studeren op het hbo. Ik ben nog lang niet klaar met leren”, lacht ze.

Fenneke van Baak | Student financiën & administratie

Lees meer
Student zakelijke dienstverlening met laptop
Copyright Koning Willem I College 2024