Creatief

Zit jouw hoofd vol met ideeën? En laat je graag jouw creativiteit zien? Dan past één van de mbo-opleidingen van het Koning Willem I College in de richting van Creatief vast bij jou. Ga aan de slag met het bedenken en ontwerpen van bijvoorbeeld een eigen kledinglijn of de inrichting van een woning. Maar ook jouw creativiteit laten zien op een podium behoort tot de mogelijkheden. En dan zijn we er nog lang niet. Want wat dacht je ervan om jouw ideeën om te zetten in beeld, als fotograaf, filmmaker of mediavormgever? Laat zien wat je kan tijdens een mbo-opleiding in de richting Creatief.

Bekijk de opleidingen

8 van 10 getoond

Ervaringen van (oud)-studenten


Innovatief lampontwerp

Stel je eens voor: een lamp die zich aanpast aan jouw woonwensen en beschikbare ruimte. Dat is precies wat Bas de Groot, derdejaars student van de mbo-opleiding creatief vakman/meubeldesign, weet te creëren met zijn innovatieve lampontwerp.

Bas de Groot | Student creatief vakman/meubeldesign

Lees meer
Student creatief poseert voor zijn zelf ontworpen duurzame lamp

Op het podium tijdens de Dutch Design Week

Niels van Gaal, geboren in Oss, is een opkomend acteur. Zijn avontuur in de wereld van het theater begon toen een inspirerende docent hem aanmoedigde tijdens zijn middelbare schooltijd op het Hooghuis Stadion. Tijdens de Dutch Design Week 2023 werkte hij mee aan de voorstelling "Eye See You".

Niels van Gaal | Student mbo-opleiding performer

Lees meer
Student opleiding performer in beeld tijdens toneelstuk

Exposeren op de Dutch Design Week

Britney van Lankveld is oud-student van de opleiding Fotograaf op het Koning Willem I College. In 2023 is haar fotoreportage 'Boeren in Beeld: een pleidooi voor begrip en dialoog' te zien tijdens de Dutch Design Week.

Britney van Lankveld | Oud student opleiding tot fotograaf

Lees meer
Student fotografie poseert voor haar expositie tijdens Dutch Design Week 2023
Copyright Koning Willem I College 2024