Open Dag 13 maart 2024

Benieuwd naar het Koning Willem I College? Op woensdag 13 maart 2024 van 16.00 tot 20.30 uur staan de deuren van al onze locaties voor je open.

Wil je deze video bekijken? Accepteer dan de marketing cookies
accepteer marketing cookies
Student ICT achter desktop

Klik op de afbeelding voor een sfeerimpressie van onze Open Dag! 🤩

De Open Dag is een perfect moment om kennis te maken met het mbo, onze school en onze opleidingen. Wat kun je verwachten?

  • Het Ontdekplein: ontdek het brede aanbod aan opleidingen. Laat je inspireren door diverse demonstraties en workshops
  • Voorlichtingen en presentaties van én over onze opleidingen
  • Onze docenten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden
  • Studenten delen hun ervaring over studeren op het mbo
  • Maak kennis met verschillende leerbedrijven
  • Proef de sfeer en leer onze schoolgebouwen kennen. Op elke locatie kun je een kijkje nemen in onze (praktijk)lokalen

Kom je langs?

Dat vinden we super leuk! Meld je aan via onderstaande knop!

Ik meld me aan!

Tips voor jouw bezoek

Ben je nog aan het ontdekken, oriënteren of heb je al een keuze gemaakt voor jouw mbo-opleiding? Met welke reden je onze Open Dag ook bezoekt, we helpen je graag.

Medewerker Koning Willem 1 College in gesprek met leerling en ouders tijdens Open Dag

Weet je (nog) niet wat je wil?

Je bent nog aan het ontdekken 🔍. Daar helpen we je graag bij. Ons Hulp bij studiekeuze stappenplan is een goede start in jouw zoektocht naar een mbo-opleiding.

Ook tijdens de Open Dag bieden we je verschillende mogelijkheden om te ontdekken welk interessegebied bij je past. Hieronder vind je meer informatie over de workshop 'Kiezen doe je zo' en de voorlichting van het toekomstjaar.

Workshop 'Kiezen doe je zo'

Tijdens de Open Dag bieden we de workshop 'Kiezen doe je zo' aan. Met deze workshop nemen we je, samen met je ouders of verzorgers, mee in het keuzeproces. De belangrijkste stappen in het proces staan centraal. Zo krijg je meer grip op jouw keuze, inzicht in jouw competenties en bij welke opleiding deze competenties goed zouden passen. De workshop wordt gegeven op onderstaande locaties:

  • 's-Hertogenbosch, Onderwijsboulevard
  • 's-Hertogenbosch, Vlijmenseweg
  • Oss, Euterpelaan
  • Veghel, Muntelaar

Let op! Al onze locaties zijn geopend, maar op bovenstaande locaties kun je deelnemen aan de workshop 'Kiezen doe je zo'! Op bijna al onze locaties staan studieadviseurs voor je klaar om met jou in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. 

Voorlichting Toekomstjaar

Naast de workshop 'Kiezen doe je zo' is het mogelijk om tijdens de Open Dag een voorlichting bij te wonen over het toekomstjaar. Tijdens het toekomstjaar ga je als student een jaar lang op ontdekking. Daarbij experimenteer je met de beroeps- en opleidingsmogelijkheden die het leven en de regio jou bieden.

De voorlichting van het toekomstjaar vindt tijdens de Open Dag alleen plaats op locatie 's-Hertogenbosch, Vlijmenseweg in gebouw S om 16.30 uur, 18.15 uur en 19.30 uur. 

Leerling in gesprek met docent techniek tijdens Open Dag

Weet je een beetje wat je wil?

Je bent al iets verder in jouw zoektocht naar een mbo-opleiding. Zo heb je al een of meerdere interessegebieden gekozen welke je interessant lijken. Maar je hebt nog geen keuze gemaakt voor een mbo-opleiding. Of je bent er al zeker van dat je een opleiding in een bepaalde regio wil volgen. Maar welke? Daar ben je nog niet helemaal uit. 🤷‍♀️🤷‍♂️

Bekijk het overzicht van onze opleidingen per locatie. Zo ben je altijd goed voorbereid!

Opleidingen per locatie

Weet je al wat je wil?

Je bent er al helemaal uit welke mbo-opleiding je wil volgen. Daarom breng je een bezoek aan onze Open Dag speciaal voor die opleiding. Bekijk van te voren even goed op welke locatie(s) je de opleiding kunt vinden. De locaties per opleiding vind je op de opleidingspagina van de opleiding. 💯

Extra tip: tijdens de Open Dag kun je meteen aanmelden voor de mbo-opleiding van jouw keuze. Vergeet niet om je DigiD mee te nemen!

Opleidingenoverzicht

100% Zorg en Welzijn Truck

Tijdens de Open Dag op 13 maart vind je op locatie 's-Hertogenbosch, Vlijmenseweg de 100% Zorg en Welzijn Truck. Deze truck reist door heel Nederland om jongeren vertrouwd te maken met het diverse werkveld van Zorg en Welzijn.

Zo kun je genieten van een interactieve VR-ervaring. Stap in de schoenen van zorgprofessionals, ervaar je eerste hulpdiensten, werk je mee in een operatiekamer en zie je hoe patiënten worden behandeld. Een virtuele reis langs de verschillende werkgebieden in de Zorg en Welzijn.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Om 16.00 uur. Tot 20.30 uur staan de deuren van al onze locaties voor je open.

We zien vaak dat het aan het begin van de Open Dag en net na etenstijd druk kan zijn. Goed om rekening mee te houden. 

Tijdens de Open Dag op woensdag 13 maart zijn al onze locaties geopend. Bekijk onze locaties hier.

Dat kan. Medewerkers van het Koning Willem I College staan tijdens de Open Dag klaar om je daarbij te helpen. Vergeet niet jouw DigiD mee te nemen, deze heb je nodig om jezelf aan te melden voor de mbo-opleiding van jouw keuze.

We adviseren je om met het openbaar vervoer, de fiets of te voet naar het Koning Willem I College te komen. Plan je reis voorafgaand via 9292.nl.

Kom je met de auto? Lees meer over parkeermogelijkheden bij onze locaties. 

Jazeker! Een overzicht van alle geplande informatiemomenten vind je op deze pagina.

Copyright Koning Willem I College 2024