Open Dag 4 en 5 november 2022

Benieuwd naar het Koning Willem I College? Op vrijdag 4 november 2022 van 16.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 5 november 2022 van 10.00 tot 14.00 uur staan de deuren van al onze locaties voor je open. 

Open Dag_KW1C_Koning in mouleren

Word jij een koning in mouleren, afstellen, blancheren verstek zagen of een andere jaloersmakende skill? Ontdek wat bij je past tijdens de Open Dag op het Koning Willem I College. 

Kom alles te weten over onze opleidingen, stel vragen aan docenten, maak kennis met huidige studenten, bekijk de locaties en proef de sfeer! 

Wanneer zien we jou? 👀

Meld je aan voor de Open Dag

Bezoek aan de Open Dag

De Open Dag is een perfect moment om kennis te maken met onze school en de opleidingen. Wat kan je verwachten?
- Voorlichtingen, presentaties en demonstraties van én over onze opleidingen
- Onze docenten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden 
- Huidige studenten delen hun ervaring over studeren op het mbo
- Proef de sfeer en maak kennis met onze schoolgebouwen 

Bekijk onze interessegebieden

Weet je al wat je wil? 👌
Ben je er al helemaal uit voor welke opleiding je de Open Dag bezoekt? Bekijk van te voren dan even goed op welke locatie je de opleiding kan vinden! De locaties per opleiding vind je op de opleidingenpagina

Tip: tijdens de Open Dag kun je meteen aanmelden voor de opleiding van jouw keuze. Vergeet niet om je DigiD mee te nemen!

Weet je het (nog) niet? 👊
Geen probleem! We helpen je graag. Lees eens onze Studiekeuze-tips, een goede start in jouw zoektocht naar een mbo-opleiding. Wil je op de Open Dag liever eerst wat algemene informatie ontvangen over de verschillende interessegebieden en mogelijkheden? Op onderstaande locaties staan we voor je klaar. We helpen je graag in jouw zoektocht.

- 's-Hertogenbosch, Vlijmenseweg
- 's-Hertogenbosch, Onderwijsboulevard
- Oss, Euterpelaan
- Veghel, Muntelaar

Open Dag_KW1C_Kom hier en maak 't

Locaties Open Dag

Tijdens de Open Dag op 4 en 5 november zijn al onze locaties geopend.

We verwachten, vooral op zaterdag 5 november, dat het erg druk wordt! Daarom adviseren we om met het openbaar vervoer 🚆, de fiets 🚲 of te voet 🚶‍♂️naar het Koning Willem I College te komen. Plan je reis voorafgaand via 9292.nl.

Kom je met de auto 🚗? Bekijk de parkeermogelijkheden bij onze locaties. Volg altijd de instructies van de parkeerregelaars!

Locaties en routebeschrijvingen

Overige Open Dagen

Lukt het niet om een bezoek te brengen aan het Koning Willem I College op vrijdag 4 of zaterdag 5 november 2022? We organiseren dit schooljaar nog meer Open Dagen. 

Bekijk alle Open Dagen

  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2022
Filters