Horeca

Opleidingen in de sector Opleidingen in het subdomein Horeca

Afbeelding bij opleiding

gastheer/-vrouw (bol)

  • Niveau: 2
  • Duur: 2 jaar
  • Middelbare Horeca School

Horeca - Gastvrijheid - Bediening - Adviseren - Uitserveren - Werken in teamverband - Oog voor details - Gastvriendelijkheid - Onregelmatige werktijden - Stressbestendig - Hygiënisch werken

Afbeelding bij opleiding

kok (bol)

  • Niveau: 2
  • Duur: 2 jaar
  • Middelbare Horeca School

Gerechten bereiden – Keuken – Organiseren – Werken in teamverband – Menu’s samenstellen – Inkopen – Instructies opvolgen – Hygiëne - Onregelmatige werktijden - Stressbestendig

Afbeelding bij opleiding

zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (bbl)

  • Niveau: 3
  • Duur: 3 jaar
  • Middelbare Horeca School

Horeca - Gastvrijheid - Bediening - Adviseren - Uitserveren - Werken in teamverband - Oog voor details - Gastvriendelijkheid - Onregelmatige werktijden - Stressbestendig - Hygiënisch werken

Afbeelding bij opleiding

zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (bol)

  • Niveau: 3
  • Duur: 3 jaar
  • Middelbare Horeca School

Horeca - Gastvrijheid - Bediening - Adviseren - Uitserveren - Werken in teamverband - Oog voor details - Gastvriendelijkheid - Onregelmatige werktijden - Stressbestendig - Hygiënisch werken

Afbeelding bij opleiding

zelfstandig werkend kok (bbl)

  • Niveau: 3
  • Duur: 3 jaar
  • Middelbare Horeca School

Gerechten bereiden – Zelfstandig werken – Plannen - Organiseren – Samenwerken – Menu’s samenstellen – Inkopen - Administratie – Hygiëne – Onregelmatige werktijden - Stressbestendig - Kostprijsberekeni

Afbeelding bij opleiding

zelfstandig werkend kok (bol)

  • Niveau: 3
  • Duur: 3 jaar
  • Middelbare Horeca School

Gerechten bereiden – Zelfstandig werken – Plannen - Organiseren – Samenwerken – Menu samenstellen - Ingrediënten - Inkopen - Administratie – Hygiëne – Onregelmatige werktijden - Kostprijs berekenen

Afbeelding bij opleiding

gespecialiseerd kok (bbl)

  • Niveau: 4
  • Duur: 3 jaar
  • Middelbare Horeca School

Horeca - Koken - Dutch Cuisine - Werken in teamverband - Oog voor details - Creatief - Onderzoekend - Ondernemend - Onregelmatige werktijden - Stressbestendig - Hygiënisch werken - Leidinggeven

Afbeelding bij opleiding

manager/ondernemer horeca (bol)

  • Niveau: 4
  • Duur: 4 jaar
  • Middelbare Horeca School

Hotel – Restaurant - Ondernemen – Sociaal vaardig zijn – Hard werken – Onregelmatige werktijden – Gast centraal stellen – Werken in teamverband - Leidinggeven – Motiveren – Plannen – Organiseren

Filters

Opleidingen

Filteren

Niveau



Leerweg


Dag en/of avond


Koning Willem I College

Cookies

Het Koning Willem I College is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van bepaalde analytische cookies. Ga je hiermee akkoord?

Daarnaast krijg je cookies waarvoor geen toestemming nodig is. Meer informatie hierover vind je in onze privacy­verklaring.

 Portaal  Zoeken