Ambassadeurs Dutch Cuisine

23 april 2018

 

Koning Willem I College behoort tot select gezelschap ambassadeurs Dutch Cuisine
De afdeling Middelbare Horeca School van het Koning Willem I College heeft een samenwerkingsconvenant afgesloten met Dutch Cuisine. Dat gebeurde maandag 23 april in de Mensa op de locatie aan de Vlijmenseweg, als kers op de taart tijdens de jaarlijkse Leermeester-Leerlingendag.

Meesterkok Albert Kooy, grondlegger en bestuurslid van Dutch Cuisine, ondertekende samen met collega-bestuurslid Marjan Pijnenburg en Marc Raaijmakers (directeur Middelbare Horeca School) het convenant. Door de ondertekening behoort Raaijmakers nu tot het selecte gezelschap van ambassadeurs van Dutch Cuisine.

Dutch Cuisine ook op hbo-niveau
Het Koning Willem I College - feitelijk al jarenlang het vlaggenschip van alle roc's op het gebied van Dutch Cuisine - startte vorig jaar met de niveau 4 opleiding gespecialiseerd kok/Dutch Cuisine. Volgens Kooy dé ideale (voor)opleiding om straks door te stromen naar het hbo: "Een dergelijke opleiding is nog in ontwikkeling. Het is de bedoeling dat in het studiejaar 2019-2020 een start wordt gemaakt, waarschijnlijk in Leeuwarden of Emmen."


Op de foto v.l.n.r: Albert Kooy, Marc Raaijmakers en Marjan Pijnenburg

 

   Terug

Koning Willem I College

Cookies

Het Koning Willem I College is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van bepaalde analytische cookies. Ga je hiermee akkoord?

Daarnaast krijg je cookies waarvoor geen toestemming nodig is. Meer informatie hierover vind je in onze privacy­verklaring.

 Portaal  Zoeken