Nieuws

Daniël Niessen wordt Student van het Jaar 2018!

De Koning Willem I College Awards zijn weer uitgereikt, en wat was het een prachtige avond!

Aanleg bushalte Vlijmenseweg bij Koning Willem I College

Van 28 mei t/m 8 juni 2018 legt gemeente 's-Hertogenbosch een bushalte aan op de Vlijmenseweg ter hoogte van het Koning Willem I College. Houd rekening met verkeershinder.

39 studenten KW1C zetten zich in bij Tour du ALS

Op donderdag 31 mei vindt de Tour du ALS plaats. 39 studenten van de Academie Orde & Veiligheid van het Koning Willem I College ondersteunen de organisatie van dit bijzondere evenement.

Feestelijke finale van het Kunstructeur-makersfestival 'In the pocket 2018'

Op 25 mei was de feestelijke finale van het Kunstructeur-makersfestival 'In the pocket 2018'! Leerlingen en studenten primair onderwijs, vmbo en mbo laten hun werken zien.

Ambassadeurs Dutch Cuisine

De afdeling Middelbare Horeca School van het Koning Willem I College heeft een samenwerkingsconvenant afgesloten met Dutch Cuisine. Dat gebeurde maandag 23 april in de Mensa.

Sterke focus op de toekomst tijdens infobijeenkomst infrabedrijven

Het Koning Willem I College organiseert jaarlijks een informatiebijeenkomst voor infrabedrijven. Onlangs voltrok zich op School voor de Toekomst de zevende editie.

t/m 26 april: Innovatielab

Van 23 tot en met 26 april 2018 werken bijna 600 studenten van de vijf afdelingen van de sector Gezondheid, Welzijn en Sport samen aan opdrachten voor het bedrijfsleven en instellingen uit de regio.

Succesvol opleidingstraject Rasenberg-APK groep en KW1C

Op woensdag 18 april reikte het Koning Willem I College (KW1C) aan 15 medewerkers van Rasenberg-APK groep diploma’s uit in Dongen.

NK mbo Crossfit

Op 17 april organiseert de Sportacademie van het Koning Willem I College samen met onder andere Crossfit Duketown het NK Crossfit voor mbo.

t/m 22 april: studenten BAM exposeren in Milaan

Studenten Meubeldesign en Human Technology zijn er klaar voor: van 17 tot en met 22 april exposeren zij hun werk tijdens de internationale meubelbeurs Ventura Future in Milaan.

Motorolie in de koffie? - Skills Swap afl 1

WorldSkills Netherlands is gestart met iets nieuws op hun YouTubekanaal: Skills Swap! Hun eerste aflevering speelt zich af op het Koning Willem I College.

'Van Brabantse grond' vanaf 2018 in onderwijsprogramma

Vanaf 2018 wordt het thema 'Van Brabantse grond' een vast onderdeel van het onderwijsprogramma op 7 horecascholen, maar ook nu bundelen ze al hun krachten in een kookboek "BRBNT, van Brabantse grond".

Studenten KW1C presenteren zich aan prominente delegatie

Ton Heerts, de voorzitter van de MBO-Raad, bracht maandagmiddag 9 april een verkennend bezoek aan de afdelingen Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid van het KW1C.

Voorzitter mbo-raad Ton Heerts bezoekt KW1C

Maandag 9 april brengt Ton Heerts, voorzitter van de MBO Raad, een bezoek aan ons college. Deze maand staat voor de MBO Raad in het teken van de sector Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid.

HAS studenten doen onderzoek naar menulabelling

Hoe zorg je ervoor dat gasten in een restaurant weten welk gerecht een gezonde keuze is? Dat onderzoeken twee HAS-studenten in 'Ons Restaurant'.

Het Beste Onderwijsidee

Ben jij leraar op het Koning Willem I College en heb jij een nieuwe lesmethode in gedachten? Of heb je een vernieuwend idee? Stuur je idee dan in!

Project Dare To Dream haalt geld op voor Voedselbank

Op Dinsdag 3 april hebben leerlingen van de Afdeling commercie van het Koning Willem I College een check overhandigd aan de Voedselbank Den Bosch ter waarde van €1300,-.

Archief  

Koning Willem I College

Cookies

Het Koning Willem I College is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van tracking cookies:

Meer informatie vind je in onze privacy­verklaring.

 Portaal  Zoeken