Nieuws

Onderwijscafé: meedenksessie Lerarenregister

Vanaf augustus 2018 dient elke bevoegde leraar zich verplicht te registeren in het lerarenregister. De leraar stelt zelf de eisen op. Meedenken hierover? Dat kan!

Fashion studenten presenteren allereerste items

Op 6 november presenteerden eerstejaars studenten van de opleiding Junior Stylist hun eerste zelf ontworpen items tijdens een fashionshow in de Workplaza.

Benefietdiner voor Stichting ES

Op 30 oktober vond er een benefietdiner voor Stichting ES plaats op het Koning Willem I College. Sterrenkoks gingen samen met studenten van de Middelbare Horeca School aan de slag.

Studenten Mediavormgeving winnen Adobe Creative Jam

Een team van studenten Mediavormgeving (Academie voor Media, Art & Performance)wint vandaag de Creative Jam georganiseerd door SintLucas en Adobe in samenwerking met Dutch Digital Agencies.

Studenten Meubeldesign exposeren op Dutch Design Week

Van 21 tot en met 29 oktober is Eindhoven wederom het toneel voor de Dutch Design Week. Studenten van de afdeling Bouw-Infra, Architectuur en Meubeldesign laten daar hun creaties zien.

Student Robin Smets 17e beste van de wereld in zijn vak

Robin Smets deed mee aan de WK koude- en luchtbehandelingstechniek in bij de WorldSkills 2017 in Abu Dhabi.

Kunstnacht - met exposities van studenten Fotografie

Zaterdag 30 september presenteren alle Bossche culturele instellingen een culturele avontuur. Vanaf 19.00 uur tot diep in de nacht kun je rondzwerven langs o.a. workshops, dans- en theatervoorstelling

Oud-student ICT-Academie tweede op Cisco's NetRider Challenge

Leroy van der Steenhoven, oud-student van de ICT-Academie heeft bij de Cisco's NetRiders Challenge de tweede plaats behaald.Hij heeft daarmee een studietrip naar het hoofdkantoor van Cisco in San Fran

Ondertekening convenant om afstand mbo - bedrijfsleven te verkleinen

GEA Grasso en het Koning Willem I College onderstrepen met het tekenen van dit convenant het belang van voldoende instroom aan technisch personeel op mbo-niveau.

KW1C en Helicon bundelen krachten

12 september jongstleden bundelden KW1C en Helicon hun krachten voor een breder aanbod van entreeopleidingen in de regio.

Archief  

 Portaal  Zoeken