Nieuws

Jheronimus Cross

Op 28 mei helpen studenten van het Evenementenbureau mee met het nieuwe Bossche evenement Jheronimus Cross - te land, ter zee en in de lucht.

Eerste schoolbieb op het mbo

Vandaag ondertekenden Nan van Schendel van Bibliotheek ’s-Hertogenbosch e.o. en Jeanette Noordijk een samenwerkingsconvenant voor een landelijke pilot van een schoolbieb op het mbo.

Sluiting SES Computers

Na bijna 10 jaar sluit SES Computers haar deuren van de vestiging op het terrein van het Koning Willem I College aan de Vlijmenseweg. Lees hier wat dit voor jou betekent.

Overhandiging motorblok door Peugeot Nefkens

Deze week werd een motor overhandigd aan de afdeling mobiliteit en logistiek van het Koning Willem I College door Peugeot Nefkens Den Bosch.

Studenten Middelbare Horeca School werken mee aan 'Asperges in het Veld'

Op dinsdag 16 mei 2017 worden studenten van de Middelbare Horeca School ingezet tijdens een uniek evenement: Asperges in het Veld.

Verkeershinder door bouw nieuw Transferium

De komende maanden wordt er een nieuw transferium op de Deutersestraat gebouwd, vlak naast het Koning Willem I College. In mei starten de werkzaamheden.

KW1C uitgeroepen tot meest ideale leeromgeving

Het Koning Willem I College is door stichting de Nieuwe Draai uitgeroepen tot meest ideale mbo-leeromgeving van Nederland. In het artikel lees je waarom.

Ondertekening convenant Kuijpers en KW1C

Kuijpers en het Koning Willem I College tekenen een samenwerkingsverband op het gebied van opleidingen in de installatietechniek.

De perfecte pitch met Lego Serious Play

Op maandag 24 april word jij tijdens het evenement 'Picture-A-Profile' door LEGO® Serious PLay geholpen met jouw personal branding en jouw eigen unieke pitch.

Informatiebijeenkomst Aannemerij

Bureau Bedrijven & Relaties van het Koning Willem I College organiseert op 20 april voor het zesde jaar een bijeenkomst voor het bedrijfsleven, specifiek in de techniek.

Secretaressedag

Op 20 april organiseerde het Koning Willem I College voor de allereerste keer een Secretaressedag. Ruim 60 secretaresses waren aanwezig.

Student Maikel van Agt op weg naar Alpe d'HuZes

Student Maikel van Agt is vastbesloten om in het kader van de Alpe d'HuZes op 1 juni maar liefst vijf maal fietsend de Alpe d'Huez te beklimmen. Zo haalt hij geld op voor kankeronderzoek.

Masterclass Teamwork

Op donderdag 13 april is er vanuit BVMBO en een aantal regionale roc's een Masterclass met als thema Teamwork.

Leermeester-leerlingendag

Op 10 april vond voor de tiende keer de Leermeesters-Leerlingendag plaats op de Middelbare Horeca School van het Koning Willem I College.

Koning Willem I College in top 4 meest ideale mbo leeromgeving

Het Koning Willem I College behoort tot de top 4 scholen met de meest ideale leeromgeving van Nederland. Je kunt nu stemmen op de vier geselecteerde scholen. In mei wordt de winnaar bekendgemaakt.

Uitwisselingsproject Selling Houses van start

Vandaag start het project Selling Houses, een interessant uitwisselingsproject met studenten van het Koning Willem I College en studenten van het Duitse Mercator Berufskolleg in Moers en het Hans Sach

Koning Willem I College feliciteert de winnaars van The Competition 2017

Maandag 3 april 2017 vond de finale plaats van The Competition: de presentaties van het sectorwerkstuk. Dit jaar deden zeven vmbo-scholen uit de stad en regio Den Bosch mee.

Student koudetechniek en luchtbehandeling naar World Skills

Robin Smets vertegenwoordigt Nederland tijdens de World Skills in Abu Dhabi in oktober.

Onderscheiding voor Peter van Amelsfoort

Tijdens The Chair Academy’s 26th Annual International Leadership Conference (28-31 maart) ontving Peter van Amelsfoort (Internationale Projecten) de onderscheiding 2017 Chair Academy Ambassador and Li

Team Onimar wint 1e editie Hackathon Masters MBO

Afgelopen week hebben 48 studenten in 12 teams deelgenomen aan de Hackathon Masters voor MBO. De teams ontwikkelden in vier dagen tijd werkende applicaties voor verschillende vraagstukken die werden b

Hackathon Masters mbo

Drie teams ICT-studenten van vier mbo's uit de regio gaan vier dagen aan de slag met challenges uit het bedrijfsleven.

Studenten in actie voor Villa Pardoes

Studenten van de afdeling Handel & Commercie kwamen in actie voor Villa Pardoes. Lees hier wat zij gedaan hebben en wat het uiteindelijk heeft opgeleverd.

Voorstelling 'Flikker toch op'

De theatervoorstelling 'Flikker toch op' over homoseksualiteit kon deze week rekenen op een volle Koningszaal.

Congres 'Samen leren samenwerken'

Op 22 maart vond het congres van de afdeling Kind & Educatie plaats, met als thema 'Samen leren samenwerken'.

Medaillewinnaars Skills Heroes

Eén keer goud, twee keer zilver en twee keer brons voor studenten Koning Willem I College.

Dag van de Leerplicht

Op de Dag van de Leerplicht staan verschillende klassen en medewerkers in het zonnetje.

Finale Skills Heroes, vakwedstrijden voor mbo-studenten

Vandaag strijden negen studenten van het Koning Willem I College in vijf verschillende richtingen om de gouden medaille tijdens de Skills Heroes finale in de RAI.

Informatiebijeenkomst werkveld Elektrotechniek

Op dinsdag 7 maart organiseert het Koning Willem I College een bijeenkomst voor bedrijven in de elektrotechniek.

Archief  

 Portaal  Zoeken