Nieuws

Innovatie in de voedselketen

Uit maar liefst 100 inzendingen heeft een jury met daarin experts op het gebied van voedsel en hospitality een keuze gemaakt: tien initiatieven om de Brabantse foodbranche te verbeteren worden werkeli

Samenwerking Heijmans woningbouw en KW1C

Woensdag 12 juli ondertekenden Heijmans woningbouw en het Koning Willem I College een convenant.

Grow Campus event: big data in de agrofoodketen

Ontwikkelingen rondom big data volgen elkaar razendsnel op en gaan onze wereld ingrijpend veranderen. Waar moeten we rekening mee houden? En welke kansen zijn er voor bedrijven in de agrofoodketen?

King's Fashion

De jaarlijkse eindexamenshow van studenten Lifestyle (Fashion & Design)

Eindexamenexpositie Bouw-Infra, Architectuur & Meubeldesign

Van 26 tot en met 30 juni exposeren studenten van de afdeling Bouw-Infra, Architectuur & Meubeldesign hun eindexamenwerk in Brasserie de Gruyterfabriek.

Pro-Duo kapperwedstrijd met KIL & SANT

Donderdag 22 juni was het zover. Het Koning Willem I College organiseertde samen met Pro-Duo en KIL&SANT de Pro-Duo Awards voor de eerstejaars bol-studenten van de kappersopleiding.

Blik Foto Expositie 21-24 juni

In de Blik Foto Expositie laten 24 studenten van de opleiding Fotograaf van de Academie voor Media, Art & Perfomance hun blik op de wereld zien.

Winnaar Beste Onderwijsidee 2017 bekend

Afgelopen donderdag kwamen de genomineerden van het Beste Onderwijsidee samen voor de bekendmaking van het beste idee.

Onderwijsconferentie met minister Bussemaker

Minister Bussemaker komt vandaag naar de onderwijsconferentie Leeromgeving van de Toekomst.

Overhandiging prijs 'meest ideale leer­omgeving'

Cor van Gerven mocht namens het College van Bestuur van het Koning Willem I College de prijs voor 'de meest ideale mbo leeromgeving' in ontvangst nemen uit handen van Stichting De Nieuwe Draai.

Studenten zetten zich in bij Tour du ALS

Donderdag 8 juni vond de Tour du ALS plaats. 35 studenten van de Academie Orde & Veiligheid van het Koning Willem I College ondersteunden de organisatie van dit bijzondere evenement.

Podiumtalenten

Alle studenten kunnen hun talent(en) weer laten zien op de jaarlijkse talentenmiddag in de Koningszaal.

Convenant Truck Academy Den Bosch ondertekend

Truckdealers uit de regio tekenden op 6 juni 2017 samen met het Koning Willem I College een convenant om het belang van samenwerken in opleiden te benadrukken.

Jazz Underground

Na het succes van vorig jaar organiseren studenten van het Evenementenbureau van het Koning Willem I College nu ook weer Jazz Underground, in samenwerking met Jazz in Duketown.

Laura van Bakel: Student van het Jaar 2017

De Student van het Jaar 2017 werd Laura van Bakel van de opleiding Medewerker styling/Fashion & Design! Zij zal in het najaar het Koning Willem I College vertegenwoordigen bij de verkiezingen tot land

ICE = hot

ICE = hot is een wedstrijd omtrent het beste innovatieve idee voor het Koning Willem I College. Verschillende teams van het college strijden tegen elkaar.

Jheronimus Cross

Op 28 mei helpen studenten van het Evenementenbureau mee met het nieuwe Bossche evenement Jheronimus Cross - te land, ter zee en in de lucht.

Eerste schoolbieb op het mbo

Vandaag ondertekenden Nan van Schendel van Bibliotheek ’s-Hertogenbosch e.o. en Jeanette Noordijk een samenwerkingsconvenant voor een landelijke pilot van een schoolbieb op het mbo.

Sluiting SES Computers

Na bijna 10 jaar sluit SES Computers haar deuren van de vestiging op het terrein van het Koning Willem I College aan de Vlijmenseweg. Lees hier wat dit voor jou betekent.

Overhandiging motorblok door Peugeot Nefkens

Deze week werd een motor overhandigd aan de afdeling mobiliteit en logistiek van het Koning Willem I College door Peugeot Nefkens Den Bosch.

Studenten Middelbare Horeca School werken mee aan 'Asperges in het Veld'

Op dinsdag 16 mei 2017 worden studenten van de Middelbare Horeca School ingezet tijdens een uniek evenement: Asperges in het Veld.

Verkeershinder door bouw nieuw Transferium

De komende maanden wordt er een nieuw transferium op de Deutersestraat gebouwd, vlak naast het Koning Willem I College. In mei starten de werkzaamheden.

KW1C uitgeroepen tot meest ideale leeromgeving

Het Koning Willem I College is door stichting de Nieuwe Draai uitgeroepen tot meest ideale mbo-leeromgeving van Nederland. In het artikel lees je waarom.

Ondertekening convenant Kuijpers en KW1C

Kuijpers en het Koning Willem I College tekenen een samenwerkingsverband op het gebied van opleidingen in de installatietechniek.

Archief  

 Portaal  Zoeken