Het Talent Atelier genomineerd voor onderwijspremie

Ons vernieuwende onderwijsconcept Het Talent Atelier is genomineerd voor de hoogste onderscheiding in het beroepsonderwijs! 

Genomineerd

De Nederlandse Onderwijspremie is de hoogste onderscheiding in het middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. De premie wordt uitgereikt aan onderwijsteams ter waardering van, en als impuls voor, onderwijsvernieuwing en –verbetering van het mbo, hbo en wo. De premie wordt jaarlijks toegekend aan onderwijsteams die de afgelopen vier jaar een onderwijsinitiatief hebben ontwikkeld. Dit jaar wordt voor de eerste keer de premie ook uitgereikt aan onderwijsteams in het mbo.

Het Koning Willem I College deed een aanvraag voor Het Talent Atelier, een vernieuwend onderwijsconcept waarbij studenten van verschillende opleidingen interdisciplinair samenwerken aan complexe opdrachten van echte opdrachtgevers uit het werkveld.

Dat Het Talent Atelier bijzonder is en verdere uitbreiding in de regio Noordoost - Brabant verdient, zag ook het ministerie van OCW, dat de middelen beschikbaar stelt. Welk bedrag het college krijgt om Het Talent Atelier door te ontwikkelen en verder uit te breiden, maakt minister Dijkgraaf op 29 juni bekend tijdens het ComeniusFestival.

Lees meer
Wil je deze video bekijken? Accepteer dan de marketing cookies
accepteer marketing cookies

Over Het Talent Atelier


Benieuwd naar Het Talent Atelier? Voor de nominatie werd een toffe video gemaakt. Tara, Hymke en Hoeman vertellen je alles over Het Talent Atelier. 

Wil je graag meer weten over Het Talent Atelier zelf? Meer informatie lees je via onderstaande button. 

Meer informatie
Copyright Koning Willem I College 2024