Boekpresentatie 'Van Brabantse Grond'

11 december 2018

Feestelijk werd op maandag 10 december het receptenboek ‘Van Brabantse Grond‘ gepresenteerd. Het boek bevat recepten met producten uit alle hoeken van Brabant. Studenten van vijf Brabantse horecascholen hebben hier mooie gerechten van gemaakt. Het boek is tot stand gekomen in het kader van WE ARE FOOD en Gastronomische regio 2018.

De opbrengst van dit boek komt ten goed aan een fonds voor educatieve samenwerking tussen Slowfood Brabant en MBO Horeca scholen. Tevens werd er op 10 december een convenant getekend voor blijvende educatieve samenwerking.

Het boek is samengesteld door Koning Willem I College, De Rooi Pannen, Cingel College, Summa College, ROC de Leijgraaf, What’s Cooking, Slow Food Brabant en WE ARE FOOD Brabant 2018.


   Terug

Koning Willem I College

Cookies

Het Koning Willem I College is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van bepaalde analytische cookies. Ga je hiermee akkoord?

Daarnaast krijg je cookies waarvoor geen toestemming nodig is. Meer informatie hierover vind je in onze privacy­verklaring.

 Portaal  Zoeken