Nieuwe werkplaats Autotechniek

Autotechniek start studiejaar 2023 - 2024 in hypermoderne werkplaats.

In de afgelopen maanden is er flink verbouwd aan de werkplaats van de opleidingen Autotechniek. De studenten starten het nieuwe studiejaar in een prachtige werkplaats, die is voorzien van de nieuwste technieken en optimaal is ingericht voor elektrische en waterstof-aandrijving.

Klaar voor de toekomst

Met deze vernieuwde werkplaats, die bijvoorbeeld een hefbrug heeft met extra hefvermogen voor elektrische voertuigen en remmenbank met geïntegreerde koplampafstelapparaat, kunnen de studenten de komende tien tot vijftien jaar weer rekenen op het beste praktijkonderwijs.

Rob Josten, onderwijsmanager Mobiliteit & Logistiek: “We zijn heel blij dat we onze studenten bij de start van studiejaar 2023 - 2024 kunnen ontvangen in onze nieuwe werkplaats. We hebben niet alleen gemoderniseerd, we zorgen ook voor optimale veiligheid. De ontwikkelingen in de Autotechniek gaan razendsnel, maar wij zijn klaar voor de toekomst. We zijn ontzettend trots op de nieuwe ruimte en wat hij te bieden heeft en we hopen dat onze studenten zich er snel thuis voelen."

Afbeelding Autowerkplaats2 Afbeelding Autowerkplaats2

  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2023
Filters