Winnaars Koning Willem I College Awards 2022 bekend

Gisteravond was het weer zover. Het Koning Willem I College reikte vol trots de jaarlijkse Koning Willem I College Awards uit. Het college maakte bekend wie zich Student van het Jaar 2022 mag noemen en mee mag doen aan de verkiezing van Landelijk Ambassadeur mbo. Ook werden Awards voor Innovatie, Vakmanschap, Bijdrage aan de Community en Bijzonder Verhaal uitgereikt.

Student van het Jaar: Ramon van der Sluis
Ramon van der Sluis is uitgeroepen tot Student van het Jaar 2022. Hij is een 17-jarige mediavormgever met een grote interesse in het vak. Iedere dag zet hij een stap extra en dat resulteert in bijzondere en eigenzinnige projecten. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen. Door te experimenteren en door steeds opnieuw andere technieken uit te proberen komt hij steeds dichter bij dit doel. Ramon mag in 2023 het college vertegenwoordigen bij de verkiezing van Landelijk Ambassadeur mbo. 

Ramon reageerde vol trots op de gewonnen prijzen: "Ik ben natuurlijk trots mezelf dat ik tot hier ben gekomen, maar ook op iedereen die me heeft geholpen om tot hier te komen. Iedereen in mijn omgeving, mijn klasgenoten, mijn docenten. Dank je wel!" 

Award winnaars
Ramon werd niet alleen uitgeroepen tot Student van het Jaar, maar won ook de Koning Willem I College Award voor Innovatie. Hij volgt de opleiding Mediavormgever bij de afdeling ICT en Creatief. 

De Award voor Vakmanschap gaat dit jaar naar Janneke van Liempt. Deze 19-jarige student volgt de opleiding Middenkaderfunctionaris bouw / Bouwkunde bij de afdeling Bouw en Wonen. 

De Award voor Bijdrage aan de Community gaat naar Soroush Saadat Novin. Soroush is 22 jaar en volgt de opleiding Medewerker ICT support bij de afdeling Startcollege. 

De Award voor Bijzonder Verhaal werd tot slot uitgereikt aan de 19-jarige Salya Alo. Zij volgt de opleiding Juridisch Administratieve Beroepen bij de afdeling Zakelijke Dienstverlening. 

Jurydiner
De genomineerde studenten hadden zelf een kort promotiefilmpje gemaakt. Deze werden aan de start van de feestelijke avond vertoond aan het aanwezige publiek. Vervolgens gingen de juryleden tijdens een walking dinner, verzorgd door horeca studenten van het college, in gesprek met alle genomineerden. Aan het einde van de avond vond de uitreiking van alle Awards plaats. 

Alle winnaars op een rij

Ramon Van Der Sluis KW1C Awards

Ramon van der Sluis
Student van het Jaar 2022 en Winnaar Award voor Innovatie
Opleiding: Mediavormger
Leeftijd: 17 jaar
Woonplaats: Beuningen

Ramon heeft meteen vanaf de start van zijn opleiding blijk gegeven van veel ambitie en een grote interesse in het vak. Iedere dag zet hij een stap extra en dat resulteert in bijzondere en eigenzinnige projecten. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen. Door te experimenteren en door steeds opnieuw andere technieken uit te proberen komt hij steeds dichter bij dit doel. 

Janneke Van Liempt KW1C Awards

Janneke van Liempt
Winnaar Award voor Vakmanschap
Opleiding: Middenkaderfunctionaris bouw / Bouwkunde
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats: Hoenzadriel

Janneke is een erg gemotiveerde en gedreven studente. Zij weet wat ze wil en gaat daar echt voor. Als beginnend leidinggevende weet ze waar ze staat en hoe ze haar werk in moet vullen om ieder op de juiste plek te krijgen. Janneke is het voorbeeld dat meiden in de techniek een mooie toekomst kunnen hebben en een grote bijdrage kunnen leveren. Ze vormt door haar ambitie en haar gedrevenheid een inspiratie voor haar klasgenoten.

Soroush Saadat Novin KW1C Awards

Soroush Saadat Novin
Winnaar Award voor Bijdrage aan de Community
Opleiding: Medewerker ICT support
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: ’s-Hertogenbosch

Soroush is betrokken en deelt graag zijn ideeën met anderen. Soroush is erg sociaal en behulpzaam. Hij staat altijd klaar voor zijn medestudenten en doet daarnaast veel voor de maatschappij. Hij is naast zijn studie actief bij de regionale volleybalschool, waar hij een van de trainers is en ook de website heeft opgezet. Soroush is een voorbeeld voor het uitdragen van de community gedachte en hij heeft geheel zelfstandig het inburgeringstraject doorlopen. 

Salya Alo KW1C Awards

Salya Alo
Winnaar Award voor Bijzonder Verhaal
Opleiding: Juridisch administratieve beroepen
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats: Waalwijk

Salya’s enige doel is het helpen van andere mensen met de kennis die zij opdoet. Ze laat een grote maatschappelijke betrokkenheid zien, zowel in haar vrijwilligerswerk als nu ook op haar stage bij Vluchtelingenwerk. Zij is op haar best als zij nieuwkomers kan helpen bij het regelen van financieel juridische zaken in Nederland. Soms zet ze zelfs nog een stapje extra door mensen ook te adviseren hoe ze kunnen besparen op de energierekening door het maken van duurzame keuzes. 


  • Deel deze pagina op
Copyright Koning Willem I College 2023
Filters